ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σήκωσε «μανίκια» ο Φιλαθλητικός Τρικάλων

Σήκωσε «μανίκια» ο Φιλαθλητικός Τρικάλων

Έτοιμος για τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου δήλωσε ο Φιλαθλητικός Τρικάλων που ξεκίνησε από το Εθνικό Στάδιο την προετοιμασία έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στο φετινό του ρόστερ αλλά ταυτόχρονα όρεξη για σκληρή δουλειά…

Η ανακοίνωση του Φιλαθλητικού Τρικάλων

Με πολλά νέα πρόσωπα, όρεξη για δουλειά, αλλά και μπόλικο… ιδρώτα πραγματοποιήθηκε το  απόγευμα της Τετάρτης 30 Αυγούστου στο  Εθνικό στάδιο Τρικάλων μέσα σε «οικογενειακό» κλίμα η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Σε αυτή το παρόν έδωσαν, ο Πρόεδρος Βασίλης Ραγκοβίτης, ο γενικός αρχηγός του τμήματος Νίκος Κουφογιάννης, ο επικεφαλής προπονητής Νίκος Γεροβάϊος, καθώς και φίλοι της ομάδος.

Στη συνέχεια, τα… μανίκια σηκώθηκαν και υπό την επίβλεψη του Γεροβάϊου, κυρίως οι νεοαποκτηθείσες αθλήτριες πήραν μία… πρώτη γεύση από την απαιτητική και σκληρή δουλειά που τις περιμένει φέτος.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις και αρκετό τρέξιμο, με τον προπονητή να δείχνει με σχολαστικότητα και ακρίβεια κάθε άσκηση, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα χαμόγελα αλλά και τα πειράγματα ανάμεσα στις κοπέλες.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς  και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ήδη έχουν πάρει στα χέρια τους οι αθλήτριες.