ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλυπητήρια από ΕΟΠΕ – ΕΣΑΠ

giannakopoulos_thanasis_dimitris

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέδωσαν η ΕΟΠΕ και η ΕΣΑΠ εξυμνώντας την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και το βόλεϊ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Θανάση Γιαννακόπουλου.

Αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνικό αθλητισμό, έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στο χώρο του μπάσκετ και η προσφορά του ήταν πραγματικά αγνή και ανιδιοτελής.

Η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.

Η οικογένεια του ελληνικού αθλητισμού, του Παναθηναϊκού έγινε από σήμερα πιο «φτωχή» με την «απώλεια» του Θανάση Γιαννακόπουλου.

H ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει», αναφέρει η ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και του νοσοκομείου «Υγεία».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος «έφυγε» από τη ζωή 9,5 μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του Παύλου και 11 μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν Έλληνας βιομήχανος και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε μπάσκετ, βόλεϊ και ερασιτέχνη. Ήταν ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα. Eίχε διατελέσει για σύμβουλος της ΕΠΟ, ενώ στήριξε οικονομικά και διοικητικά τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκός, το βόλεϊ και το ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ