Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Συλλυπητήρια του Α.Ο.Ο για Ζερίτη

ZERITIS

Στο πένθος “βύθισε” τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας ο θάνατος του Πάνου Ζερίτη ιδιοκτήτη της χαρτοβιομηχανίας “Diana”, τον επί σειρά ετών βασικό ζωοδότη του ομίλου, που έφυγε το πρωί της Τρίτης 10 Οκτωβρίου στην οικία του σε ηλικία 86 χρονών από αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ο Πάνος Ζερίτης γεννήθηκε το 1931 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή Αθηνών. Ήταν πτυχιούχος χημικός μηχανικός του ΕΜΠ και ειδικεύτηκε στον κλάδο της χαρτοποιίας. Παντρεμένος το διάσημο μοντέλο της δεκαετίας του ΄80, αγγλικά, γαλλικά, Λάουρα Χατζηβαγγέλη – Ζερίτη και πατέρας του Δημήτρη και του Γιώργου, που συνεχίζουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του πατέρα τους, συνέδεσε το όνομά του με τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας του βόλεϊ της Ορεστιάδας εντός και εκτός συνόρων.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Ο. Ορεστιάδας

Με βαθιά θλίψη ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας πληροφορήθηκε  τον θάνατο του Πάνου Ζερίτη ιδιοκτήτη της χαρτοβιομηχανίας ¨Diana¨,τον επί σειρά ετών βασικό ζωοδότη του ομίλου, τον οραματιστή και πραγματιστή που κατά την εποχή της ενασχόλησης του με τον Α.Ο.Ορεστιάδας το ανδρικό τμήμα βόλλευ ευτύχησε να ζήσει στιγμές που κανείς δεν φανταζόταν, στιγμές αναλλοίωτες στο χρόνο που ακόμα και τώρα κανείς σε όλη την ¨βολλεϊκή¨ Ελλάδα δεν μπορεί να ξεχάσει και με τις επιτυχίες του αυτές κατάφερε να φτάσει τους ¨πράσινους¨ στην ¨βολλεική¨ ελίτ της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης:

Το 1989 κατέλαβε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα. Έπαιξε το 1989-90 στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV) και έφθασε μέχρι τον 3ο γύρο.
Το 1990 κατέλαβε την 4η θέση στο Πρωτάθλημα. Έπαιξε το 1990-91 στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και έφθασε μέχρι τον 2ο γύρο.
Το 1995 τερμάτισε 2ος, μετά τον Ολυμπιακό, στο πρωτάθλημα και φιναλίστ στο Κύπελλο. Την ίδια χρονιά συμμετέχει στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και καταλαμβάνει στον τελικό την 2η θέση.
Το 1996 καταλαμβάνει την 3η θέση στο Πρωτάθλημα και την 4η θέση στο Κύπελλο Ευρώπης.
Το 1997 έρχεται 2ος στο Πρωτάθλημα ενώ στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας Ευρώπης καταφέρνει να πάρει την 4η θέση. Έχοντας συστήσει την Ορεστιάδα σε όλο το Ευρωπαϊκό κοινό, σε μια χρυσή δεκαετία που κατέστησε τους ¨πράσινους¨ ως την ποιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα της Ελλάδας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας θα ήθελε να εκφράσει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους του και να τονίσει την βαθύτατη του θλίψη και οδύνη για τον χαμό ενός επίτιμου μέλους της “πράσινης” οικογένειας.!!!

Αιωνία του η μνήμη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ