Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η «σημαία» της Κηφισιάς παρέμεινε στον ιστό της

Η «σημαία» της Κηφισιάς παρέμεινε στον ιστό της

Με τη φανέλα της Κηφισιάς για 16η συνεχόμενη περίοδο θα φορά ο Δημήτρης Νικολάκης καθώς ο αρχηγός των «κυανόλευκων» ανανέωσε με την ομάδα των Βορείων προαστίων προσφέροντας και φέτος τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Την δική του ιστορία στο ελληνικό βολεϊ και την Κηφισιά γράφει ο Δημήτρης Νικολάκης ο οποίος θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους «κυανόλευκους» και την Volleyleague. Μια σημαντική ανανέωση που αναμένεται καθοριστική για την Κηφισιά αφού ο έμπειρος πασαδόρος αποτελεί κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Ο αρχηγός της Κηφισιάς μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα τόνισε «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Κηφισιά και  που παίζω ακόμα μία χρονιά βόλεϊ. Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση και περνάω καλά. Στην Κηφισιά έχω την καλύτερη παρέα και παίρνω ενέργεια για τα υπόλοιπα πράγματα της καθημερινότητας. Για αυτό είναι σημαντικό για εμένα το βόλεϊ».

Αναφορικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Νικολάκης υπογράμμισε «Όλοι βλέπουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με 11 ομάδες. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες με σαφώς μεγαλύτερα μπάτζετ από εμάς. Επίσης υπάρχουν ομάδες που είναι σταθερές τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τους στόχους μας, θεωρώ ότι είναι νωρίς να τους θέσουμε καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ μας. Από το έμψυχο δυναμικό που έχουμε έως τώρα  πιστεύω ότι θα έχουμε καλή ομάδα».

Τέλος ο εμβληματικός αρχηγός των «κυανόλευκων»Δημήτρης Νικολάκης φρόντισε να ευχηθεί υγεία προς ολους τονίζοντας «Εύχομαι σε όλους υγεία εντός και εκτός γηπέδων και ο καθένας να πραγματοποιεί τους στόχους του».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...