Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συμφωνία ονοματοδοσίας για τον Ηρακλή Χαλκίδας

iraklis_seajets

Η καλή πορεία του Ηρακλή Χαλκίδας και η σοβαρή προσπάθεια που γίνεται… έφερε στα μέσα της σεζόν νέα συνεργασία και μάλιστα με ονοματοδοσία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΤΑΑ Ηρακλής Χαλκίδας ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη κορυφαία ναυτιλιακή εταιρεία Seajets, η οποία αποτελεί πλέον  χορηγό  ονομασίας της ομάδας μας, η οποία μετονομάζεται  σε ΤΑΑ Ηρακλής Χαλκίδας Seajets.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για το σύλλογο μας πως μια παραδοσιακή ναυτιλιακή εταιρεία όπως η Seajets ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας, αναγνωρίζοντας τη φιλοσοφία και τις αρχές τις ομάδας μας και ταυτίζει το όνομα της με το δικό μας προκειμένου αναδειχθούν οι αξίες του αθλητισμού.

Η Seajets  έχει  πολυετή  παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα, έχοντας ως εφαλτήριο την επίσημη έναρξή της το 2002, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.

Με τη δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες προσπαθεί για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ