A2

Συμφώνησαν με ΖΑΟΝ Καπέλου-Ντόνα!

Συμφώνησαν με ΖΑΟΝ Καπέλου-Ντόνα!

Mετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης και την τοποθέτηση του στον πολύ δυνατό  Α2 υποόμιλο οπου συμμετέχουν 8 αθηναϊκές ομάδες, ο ΖΑΟΝ ξεκίνησε το μεταγραφικό του σαφάρι με την απόκτηση δύο παικτριών απο την Α1, με στόχο να εμφανιστεί και τη νέα σεζόν δυνατός και ανταγωνιστικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων σε συνεργασία με την προπονήτρια, Πηνελόπη Μπλάμη, απέκτησε την 21 χρονη κεντρική (1μ84), Ευαγγελία Καπέλου απο τα Τρίκαλα, η οποία την τελευταία τριετία έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Κηφισιάς, Ηλιούπολη και την Λαρισινή Μαρία Ντόνα.

Η 26 χρονη, πανύψηλη πασαδόρος (1μ86),  επιστρέφει  στο Ζηρίνειο μετά απο δύο χρόνια ενω πέρυσι αγωνίστηκε στο νεοφώτιστό Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό αλλα για λίγους μήνες αφου η Θεσσαλική ομάδα σ΄ ενα βραδυ “διέλυσε” την γυναικεία ομάδα του και πορεύτηκε στο υπόλοιπο πρωτάθλημα της Α1 με την ομάδα των νεανίδων.

Επίσης ανανέωσε για δεύτερη σεζόν με τον ΖΑΟΝ και η 21 χρονη ακραία (1μ80) Τζόρτζια Τσατσούρη η οποία προέρχεται απο τις ακαδημίες του ΠΑΟ.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...