ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

«Σύμμαχος» της Εθνικής κορασίδων ο Όμιλος Αντωνέλη

«Σύμμαχος» της Εθνικής κορασίδων ο Όμιλος Αντωνέλη

Μια σπουδαία συνεργασία ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ με τον ελληνικό Όμιλο Αντωνέλη με στόχο την υποστήριξη της εθνικής ομάδας κορασίδων  στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου θα αγωνιστεί στο β’ όμιλο της διοργάνωσης.

Της Ιωάννας Ζαροτιάδου

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ένα σπουδαίο συμπαίκτη απέκτησε η Εθνική ομάδα των Κορασίδων που ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Άρνεμ της Ολλανδίας (1 έως 9 Απριλίου).

Ο Όμιλος Αντωνέλη, είναι στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος καλύπτοντας τα έξοδα της προετοιμασίας στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων, διαθέτοντας παράλληλα και ένα αυτοκίνητο για τις καθημερινές ανάγκες της ομάδας.

Ο Όμιλος Αντωνέλη, ένας διαρκώς αναπτυσσόμενος Οργανισμός, περιλαμβάνει εταιρίες οι οποίες παρουσιάζουν ραγδαία εξέλιξη και μια δυναμική η οποία τις κατατάσσει στην κορυφή του κλάδου τους και για την ΕΟΠΕ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά τα γεγονός ότι ανήκει πλέον στην οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ.

Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί τη διοίκηση του Ομίλου για την ευγενική χορηγία προς την Εθνική ομάδα Κορασίδων και παράλληλα εκφράζει την πεποίθηση της ότι θα είναι η απαρχή μιας απολύτου επιτυχημένης συνεργασίας.»