ΔΙΕΘΝΗ

Συμπαίκτης του Γκόρτσανιουκ ο ταλαντούχος Μπιενκόφσκι

Συμπαίκτης του Γκόρτσανιουκ ο ταλαντούχος Μπιενκόφσκι

Ο 22χρονος διεθνής πασαδόρος της Ζάκσα θα είναι ο νέος συμπαίκτης του πρώην άσου της Νίκης Αιγινίου στην τεράστια προσπάθεια που κάνει η πολωνική ομάδα για την σωτηρία της.

Ο Κριστόφ Μπιενκόφσκι θα αντικαταστήσει τον δεύτερο πασαδόρο της Μπιντγκοσζ, Πιότρ Σιένκο, ο οποίος έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε σκωληκοειδεκτομή, που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιακούμπ Μπέντναρεκ, που βλέπει την ομάδα του να μαστίζεται από ατυχίες και τη νέα χρονιά, προτίμησε να μη ρισκάρει, μένοντας με έναν πασαδόρο και εισηγήθηκε την απόκτηση, ως δανεικού, του Μπιενκόφσκι, ενός από τους πιο υποσχόμενους νέους παίκτες της Πολωνίας, τον οποίο γνωρίζει καλά από την παλιότερη συνεργασία του στη Βαρσοβία.

Ο νεαρός πασαδόρος, που στην Ζάκσα ήταν υπό την κηδεμονία διεθνή Γάλλου σουπερστάρ, Μέντζαμιν Τονιουτί, πέρα από τις ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας που έχει αγωνιστεί στη χώρα του, σε διεθνές επίπεδο με την Πολωνία έχει κερδίσει χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U19 του 2013 FIVB αγοριών και ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα CEV Νέων το 2013 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα CEV U23  του 2014.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...