ΔΙΕΘΝΗ

Συμπαίκτης του Πρωτοψάλτη ο Κόλιν

Συμπαίκτης του Πρωτοψάλτη ο Κόλιν

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του CEV Cup με τη γαλλική Τουρ ο Γερμανός κεντρικός μεταπήδησε στην Φριντριχσχάφεν για να ενισχύσει την ομάδα του διεθνούς μας άσου ενόψει των τελικών των play offs του γερμανικού πρωταθλήματος.

Εν αναμονή λοιπόν του έτερου φιναλίστ, που θα προκύψει από τον αυριανό (20/4) 3ο ημιτελικό Μπερλίν-Ραίν Μάιν, η Φριντριχσχάφεν απέκτησε τον 27χρονο Γερμανό μπλοκέρ της γαλλικής Τουρ, Φίλιπ Κόλιν (2.04μ), που στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Βάρνερμούντε, Μίτελντόιτσλαντ και Δρέσδη.

Στον β’ τελικό του CEV Cup ο Κόλιν, που αγωνίστηκε με το Νο 12 στο στήθος (στο μέσον της φωτό) πέτυχε μια ντουζίνα πόντους βοηθώντας τα μέγιστα την γαλλική ομάδα να φτάσει στο 3-1 σετ επί της ιταλικής Τρεντίνο και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Θυμίζουμε ότι ο α’ τελικός της Bundesliga, όπου η ομάδα του Πρωτοψάλτη προκρίθηκε με 2 νίκες επί της Ντούρεν στα ημιτελικά, είναι προγραματισμένος για τις 23 Μαρτίου στην πόλη των “Ζέπελιν”.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...