ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Καραμπέτσου-Μπόρισιτς με υποσχέσεις

Συνάντηση Καραμπέτσου-Μπόρισιτς με υποσχέσεις
Συνάντηση με τον πρόεδρο της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς είχε στο Βελιγράδι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος μαζί με τον διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλή Μπακοδήμο.
Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι “έπεσε” στο τραπέζι η διοργάνωση μελλοντικών διοργανώσεων, όπως μιας πιθανής εμπλοκής της ΕΟΠΕ στη συνδιοργάνωση τελικής φάσης του Ευρωβόλεϊ 2021 των γυναικών.
Πάντως, ο Γιώργος Καραμπέτσος εξέφρασε την επιθυμία του να φιλοξενήσει η Ελλάδα στο άμεσο μέλλον διοργάνωση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αναπτυξιακών κατηγοριών που θα αποτελέσει και το… κρας τεστ για κάτι πιο μεγάλο!
Όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν στο Βελιγράδι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αλεξάντερ Μπόρισιτς.
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποημένος από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Cev. Συζητήσαμε για τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό βόλεϊ και αναλύσαμε διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στην Ομοσπονδία μας» δήλωσε ο Γιώργος Καραμπέτσος και συνέχισε: «Συζητήσαμε το ενδεχόμενο ανάληψης από τη χώρας μας αναπτυξιακών διοργανώσεων για το 2020 και επίσης για φιλοξενία στην Ελλάδα ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών ή Γυναικών το 2021».
Από την άλλη μεριά, ο Μπόρισιτς είπε: «Μετά από κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε η Ελληνική Ομοσπονδία στο παρελθόν, με χαρά βλέπω ότι πλέον στοχεύουν στην επιστροφή τους στο παγκόσμιο στερέωμα. Ο πρόεδρος κ. Καραμπέτσος με κάλεσε στην Ελλάδα, πρόσκληση που αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά για να βοηθήσω και εγώ στην ανάπτυξη του βόλεϊ».