Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνάντηση με Νοτοπούλου

Συνάντηση με Νοτοπούλου

Την ευκαιρία να ενημερώσουν την υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ηρακλή είχαν ο πρόεδρος του ΤΑΑ Πρόδρομος Καλαϊτζίδης και ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Φώτης Θέος, κατά την διάρκεια επίσκεψης της  στο Κατσάνειο και τα γραφεία του «Γηραιού».

Την κ. Νοτοπούλου επίσης καλωσόρισαν και οι νεαρές αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ που στη συνέχεια μοιράστηκαν κάποια μυστικά του αθλήματος μαζί της.

Στη συνέχεια βρέθηκαν όλοι μαζί στα γραφεία του Συλλόγου με τον πρόεδρο κ. Θέο να αναφέρει να προβλήματα του Ηρακλή αλλά και να κάνει αναφορά πως είναι η μόνη ομάδα που διαθέτει έκταση 30 στρεμμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μάλιστα δίπλα στα Πανεπιστήμια. Ζητώντας την συνδρομή του Δήμου ώστε να γίνει ένα Μουσείο που θα είναι τουριστικός προορισμός και θα είναι επισκέψιμος για όλους .

Η υποψήφια Δήμαρχος με την σειρά της τόνισε πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να υπάρξη μια ομαλή αντιμετώπιση αλλά και λύση στα προβλήματα του Συλλόγου, καθώς θεωρεί πως ο Ηρακλής διαθέτει μια μεγάλη ιστορία και έχει βγάλει σπουδαίους αθλητές.

Ενώ τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής κ. Καλαϊτζίδης που για ακόμη μια φορά ευχαρίστησε την κ. Κατερίνα Νοτοπούλου για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της προς στο τμήμα του βόλεϊ και πως αν δεν υπήρχε η ίδια αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε και ομάδα.

Συνεχίζεται η προπώληση των Διαρκείας

Την ίδια ώρα η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς συνεχίζεται με το «κυανόλευκο» ΤΑΑ να καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα προκειμένου να κάνει το «κάτι» παραπάνω και να επιστρέψει στους τίτλους.

Παράλληλα την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 17:00 στο Κατσάνειο έχει προγραμματιστεί επίσημη συνέντευξη τύπου του τμήματος βόλεϊ.  

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά από το Κατσάνειο γυμναστήριο.

-Δευτέρα ως Παρασκευή

Ώρα : 10:00-21:00

-Σάββατο – Κυριακή

Ώρα : 10:00- 15:00

Το ΤΑΑ Ηρακλής κάνει έκκληση στον κόσμο του Ηρακλή να σταθεί και να στηρίξει την προσπάθεια του τμήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο για να καταφέρει να κάνει το ένα βήμα παραπάνω, αυτό το “κατι” που έλειπε φέτος από την ομάδα, έτσι ώστε του χρόνου να διεκδικήσουμε πιο δυνατοί ένα τίτλο.

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 17.00μ.μ στο Κατσάνειο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του τμήματος.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...