Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνέχεια με Μαρκόπουλο για Ολυμπιακό…

Συνέχεια με Μαρκόπουλο για Ολυμπιακό…

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Α1 γυναικών συνεχίζονται στο Ρέντη με τις «ερυθρόλευκες» να υποδέχονται το Μαρκόπουλο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής.

Μετά την Ευρωπαϊκή του πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις υποδεχόμενος το Μαρκόπουλο.

Αγώνας που ρίχνει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής και οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους και να πάρουν το τρίποντο.

Η ομάδα του Πειραιά λίγο πριν τον πρώτο τελικό είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην ομάδα των Μεσογείων με τον Σέρβο τεχνικό να μην υπολογίζει τις εδώ τραυματισμένες Νομικού και Ζακχαίου.

Η λίμπερο του Ολυμπιακού αναφερόμενη στην αναμέτρηση της Τετάρτης «Η μέρα για τον πρώτο μεγάλο τελικό με τη Μπούρσα πλησιάζει και σίγουρα αυτό το ματς βρίσκεται στο μυαλό μας. Ωστόσο πριν από αυτό έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια πρωταθλήματος στο Ρέντη πρώτα με το Μαρκόπουλο την Τετάρτη και μετά με τον Πανναξιακό. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».