Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει με Άρη η Τάνη

Συνεχίζει με Άρη η Τάνη

Στον Άρη για 2η συνεχομενη χρονια θα αγωνιζεται η Ευαγγελία Τάνη. Η νεαρή πασαδόρος μετα τα περσινά διαπιστευτηρια της στις “κιτρινομαυρες” Ακαδημιες, ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα της Θεσσαλονίκης προωθούμενη στην γυναικεια ομάδα.

Την ευκαιρία να δειξει την αγωνιστική της αξια και στην γυναικεία ομαδα θα έχει τη φετινη χρονιά η Ευαγγελία Τάνη.

Η 16χρονη πασαδόρος μετα τις πολύ καλές της εμφανίσεις στα τμήματα υποδομών, παραμένει στην ομάδα και τη νέα σεζόν θα ενισχύσει το γυναικείο τμήμα στην Volleyleague.

Η Τανη για την παραμονη της στον Άρη δήλωσε “Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για 2η χρονιά στην ιστορική ομάδα του Άρη. Είναι μεγάλη μου τιμή που φέτος θα βρεθώ στο γυναικείο του τμήμα.

Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για την ευκαιρία να προπονηθώ σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Εύχομαι η χρονιά που μας έρχεται να κυλήσει ομαλά, να έχουμε υγεία και να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ξανά αντίστοιχο lockdown”.

Η ανακοινωση του ΑΣ Άρης

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη πασαδόρο Ευαγγελία Τάνη.

Η Τάνη είναι γεννημένη στις 22/07/2004 έχει ύψος 1.81 και την φετινή χρονιά θα είναι μέλος της γυναικείας ομάδας του Αρη.

Η πασαδόρος της ομάδας μας είναι διεθνής με τις Εθνικές Κορασίδων και Παγκορασίδων, ενώ προέρχεται από την ομάδα του ΟΠΑΘ Περσέα.