Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζει με Φιλίποφ ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζει με Φιλίποφ ο ΠΑΟΚ

Ο Γιούρι Φιλίποφ συνεχίζει στον ΠΑΟΚ και για τη νέα χρονιά καθώς το «ασπρόμαυρο» ΤΑΑ ανακοίνωσε την ανανέωσε της συνεργασίας του με τον Ουκρανό τεχνικό που προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Με μια λιτή όσο και περιεκτική ανακοίνωση ο Δικέφαλος του Βορρά γνωστοποίησε την παραμονή του Γιούρι Φιλίποφ στον πάγκο της ομάδας και μάλιστα όπως τονίζει χαρακτηριστικά θα ηγηθεί της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του πρωταθλήματος…

Ο Ουκρανός προπονητής έχοντας υπογράψει το νέο του συμβόλαιο τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσω σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Θα κάνουμε το καλύτερο για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή».

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το Τ.ΑΠ. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιούρι Φιλίποφ.
Ο έμπειρος τεχνικός, θα ηγηθεί της προσπάθειας των ασπρόμαυρων για την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η πορεία του ως προπονητής…

Την περίοδο 2006-09 κάθισε στον πάγκος της Λοκομοτίβ Χάρκοβ, με την οποία κατέκτησε 3 κύπελλα και 3 πρωταθλήματα. Ακολούθησε κυπριακή ΑΕΚ Καραβά (2009-11), όπου αναδείχθηκε κυπελλούχος και κέρδισε και το σούπερ καπ. Επιστρέφει την Λοκομοτίβ Χάρκοβ (2011-16) και πανηγυρίζει 5 πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα. Ακολουθεί το ΑΠΟΕΛ (2016-17) και η Ντάγκεσταν (2017-18) και η Ιαροσλάβιτς (2018-19).

Έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ουκρανίας (2006-14).

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...