Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Κλέπκου

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Κλέπκου

Στον ΠΑΟΚ για 3η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται η Μαρία Κλέπκου, με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους…

Σε μια ακόμη ανανέωση προχώρησε ο ΠΑΟΚ που φρόντισε να κρατήσει στην ομάδα και τη νέα χρονιά  την Μαρία Κλέπκου.

Η νεαρή ακραία των «ασπρόμαυρων» λίγο μετά την ανανέωση της συμφωνίας της με τον Δικέφαλο του Βορρά δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση και, προσωπικά, τον κύριο Αμοιρίδη που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για μια ακόμα φορά.

Μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, που πιστεύω ότι με πολλή δουλειά θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι η χρονιά να ολοκληρωθεί χωρίς τραυματισμούς και με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην κορυφή, όπως του αξίζει».

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τη Μαρία Κλέπκου, η οποία θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» για τρίτη συνεχή αγωνιστική σεζόν.

Η 20χρονη Μαρία Κλέπκου έκανε το ντεμπούτο της με τον ΠΑΟΚ στην Pre League, αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα και την άνοδο στην Volley League, ενώ την ίδια χρονιά στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος με τις Νεάνιδες του Δικεφάλου.

Την δεύτερη σεζόν της με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η Μαρία Κλέπκου αγωνίστηκε στην Volley League Γυναικών, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.