A2

Συνεχίζει στον Πορφύρα η Γκολφινοπούλου

Συνεχίζει στον Πορφύρα η Γκολφινοπούλου

Και τη νέα χρονιά στην Α2 θα πασάρει στον Πορφύρα, η Δώρα Γκολφινοπούλου. Η 26 χρονη αθλήτρια συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου της Φρεαττύδας να βοηθήσει στην επιστροφή  του συλλόγου στην Α1 ενω την περυσινη χρονιά, η Πατρινή αθλήτρια, ταλαιπωρήθηκε μεγάλο διάστημα απο εναν τραυματισμό.

Η ανακοίνωση ανανέωσης του Πορφύρα για την Γκολφινοπούλου αναφέρει:

«Η πασαδόρος της ομάδας βόλει γυναικών του Πορφύρα και προπονήτρια της Ακαδημίας μας, Δώρα Γκολφινοπούλου, ανανέωσε την συνεργασίας της μαζί μας και έτσι θα πορευθούμε με τους ίδιους στόχους και τη σεζόν 2016-2017.

Golfinopoulou me kovazits-34567

Η 26χρονη αθλήτρια και πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Αθήνας, κοσμεί το βόλει του Πορφύρα όχι μόνο με την αξία αλλά και με το ήθος της ενώ η αγάπη που της έχουμε όλοι, για τον χαρακτήρα της και την αυταπάρνηση της για την ομάδα, εκφράζεται υποδειγματικά από αυτή τη φωτογραφία, όπου τα κορίτσια των Παγκορασίδων Β του Πορφύρα, της πρόσφεραν ως δώρο-έκπληξη μία τούρτα για τα γενέθλια της, τον περασμένο μήνα.

Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι η καλύτερη, από κάθε άποψη, στην καριέρα της Δώρας μας στον Πορφύρα.

Η Δώρα Γκολφινοπούλου δήλωσε για την παραμονή της στον Πορφύρα στο porfyrasvolley.blogspot.com :”Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στην οικογένεια του Πορφύρα.

Εύχομαι να έχουμε μία υγιή και πετυχημένη χρονιά.»

Η 26 χρονη, Γκολφινοπούλου, εχει ύψος 1μ71,  ξεκίνησε την καριέρα της το 2004-2008 στην ΕΑΠατρών, 2008-12 στην Θέτιδα Βούλας, 2012-14 Πανναξιακό, 2014-16 Πορφύρας.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...