ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνεχίζει στους Μακεδόνες ο Γιάννης Βαγγέλης

Συνεχίζει στους Μακεδόνες ο Γιάννης Βαγγέλης

Στην ανανέωση συνεργασίας και την επόμενη σεζόν προχώρησαν Μακεδόνες Αξιού και Γιάννης Βαγγέλης. Ο προπονητής-αστυνομικός των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, που «συνέλαβε» στα Κύμινα, όλους τους φετινούς τίτλους σε επίπεδο κορασίδων (πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ, πρωτιά στον ημιτελικό όμιλο της Καβάλας, πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Ζάκυνθο) υποστήριξε στον Volleyplanet:

«Ανανέωσα με τη διοίκηση των Μακεδόνων γιατί υπήρχε θετική διάθεση και από τις δυο πλευρές. Με σκοπό την επομένη χρόνια να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και βραχυπρόθεσμα να καταφέρω κάποια κορίτσια από τις υποδομές να πλαισιώσουν την γυναικεία ομάδα!!!»

Vaggelis giannis -45678

O 41 χρόνος Γιάννης Βαγγέλης, πατέρας μιας κόρης, ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα, ως πασαδόρος, αγωνίστηκε σε Μακεδονικό, Ίωνες Αθηνών, Επίκουρο Θεσσαλονίκης, Μέγα Αλέξανδρο και ολοκλήρωσε την καριέρα του ως κεντρικός στα Μουδανιά. Παράλληλα ήταν διεθνής με τους ‘Έφηβους μαζί με Κουρνέτα, Παπαδάκη και προπονητές τους Χιλμπέρτο Χερέρα και τον αείμνηστο Χρ. Παπαδόπουλο.

Makedones apo korasides-4567

Ως προπονητής ήταν 10 χρόνια τεχνικός των παίδων στον Επίκουρο, 4 χρόνια στα αντίστοιχα τμήματα στον Εύοσμο όπου πήρε και το πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης το 2007 και στη συνέχεια προκρίθηκε στο φάιναλ φορ παμπαίδων όπου η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση

Έχει περάσει ως βοηθός προπονητή από Νίκη Αιγινίου, ΔΑΣΩ, ΜΕΝΤ και από πέρυσι τον Οκτώβριο ξεκίνησε στους Μακεδόνες Αξιού, συνεργάτης του Σκουλικάρη στις γυναίκες αλλά και προπονητής της ομάδα Κορασίδων στη θέση της  Λίτσας Ποντίκα, ενώ έχει την ευθύνη της ομάδα βόλεϊ ανδρών της Αστυνομίας.