Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζει με Βίκος Cola MVP η ΕΣΑΠ

Συνεχίζει με Βίκος Cola MVP η ΕΣΑΠ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με την Βίκος Cola που θα αποτελεί για 3η συνεχόμενη χρονιά χορηγός των MVP της volleyleague ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Η ΕΣΑΠ και φέτος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της ξεχωριστής συνεργασίας της, με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.).

Η ΕΣΑΠ για τέταρτη συνεχή χρονιά χαιρετίζει την συνεργασία με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.) και την ευχαριστεί για την έμπρακτη στήριξη στο επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, ενώ ο θεσμός του MVP με την ονομασία MVP «Βίκος Cola» που καθιερώθηκε από το 2015, αναδείχτηκε , προβλήθηκε μέσα από την συνεργασία των δυο φορέων και συνεχίζεται δυναμικά.

Έτσι όλοι οι αθλητές θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της VolleyLeagueΠάμε Στοίχημα με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση, καθώς και με τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» .

Και φέτος η ονομασία θα είναι MVP «Βίκος Cola»

Ο θεσμός των πολυτιμότερων αθλητών (Most Valuable Player – MVP) κάθε αγωνιστικής στα πρωταθλήματα Volley League «Πάμε Στοίχημα» συμπληρώνει εφέτος 21 χρόνια ζωής και συνεχίζει να έχει την στήριξη ενός μεγάλου χορηγού προβολής.

Μετά από κάθε αγωνιστική ξεχωρίζει ο κορυφαίος για τις επιδόσεις του και στο τέλος κάθε σεζόν ανακοινώνεται ο κορυφαίος αθλητής κάθε πρωταθλήματος που αποτελεί την προσωποποίηση των πρωταθλητών.

Η Βίκος Α.Ε. ανήκει πλέον στην κατηγορία των μεγάλων χορηγών του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» και ξεκινώντας από το 2015 και συνεχίζοντας έως σήμερα, υιοθέτησε και τον θεσμό του MVP, ταυτίζοντας το όνομα του, με ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα στην αγορά αναψυκτικών, την «Βίκος Cola».

Φυσικό μεταλλικό νερό «ΒΙΚΟΣ»

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο , με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά «ΒΙΚΟΣ»

Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Οκτώ αναψυκτικά με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα υπόσχονται πραγματική απόλαυση και δροσιά χάρη στη μοναδική τους γεύση. 3 νέα προϊόντα με ελάχιστες ή καθόλου θερμίδες, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, και γλυκαντικά από το φυτό Stevia!

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΑΠΌ ΤΟ ΦΥΤΟ ΣΤΕΒΙΑ –ΒΙΚΟΣ COLASTEVIA– ΒΙΚΟΣ ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΒΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...