PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει με Βλάχου το Αιγάλεω

Συνεχίζει με Βλάχου το Αιγάλεω

Στην ομάδα της καρδιά θα συνεχίζει και φέτος η Κατερίνα Βλάχου, καθώς η διεθνής πασαδόρος ανανέωσε την συνεργασία της με το Αιγάλεω και δήλωσε αισιόδοξη ότι το City θα αντεπεξέλθει των φετινών δυσκολιών στη Preleague.

Στα χέρια της Κατερίνας Βλάχου θα στηριχθεί και φέτος το παιχνίδι του Αιγάλεω. Η νεαρή πασαδόρος- γέννημα θρέμμα της ομάδας- παρά τις προτάσεις που είχε συμφώνησε να παραμείνει στο City και να γράψει στο βιογραφικό της μια ακόμη χρονιά στα «κυανόλευκα».

Λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με το Αιγάλεω η Κατερίνα Βλάχου τόνισε «Παρέμεινα άλλη μια χρονιά στο Αιγάλεω. Πραγματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των ομάδων που μου έκαναν αξιόλογες προτάσεις να ενταχθώ στο ρόστερ τους. Είναι τιμή για εμένα όλες οι προτάσεις που μου έγιναν. Ήμουν πάρα πολύ προβληματισμένη για το τι πρέπει να κάνω.

Αποφάσισα να παραμείνω και φέτος στο Αιγάλεω να γεμίσω εμπειρίες και να είμαι έτοιμη να κάνω το επόμενο μεγάλο βήμα. Το Αιγάλεω είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της pre league. Εύχομαι σε όλες τις συμπαίχτριες μου καινούριες και παλιές να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλες μαζί τον στόχο μας».

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Η αρχηγός της γυναικείας μας ομάδας ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ ανανέωσε με το CITY

Η πασαδόρος της καρδιάς μας ανανέωσε για άλλη μια χρονιά και θα βοηθήσει το Αιγάλεω να επιτύχει τους στόχους της στο πολύ απαιτητικό Πρωτάθλημα της pre league.

Η Κατερίνα θα μοιράσει το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο και με το πάθος που την διακρίνει θα δώσει για άλλη μια αγωνιστική χρονιά την ψυχή της για την αγαπημένη της ομάδα ώστε να φτάσει όσο ψηλά γίνεται.

Κατερίνα σε ευχαριστούμε πολύ.

Σου ευχόμαστε να έχεις μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς!!

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...