A2

Συνεχίζονται οι… Φωτεινές μέρες στη Βούλα

Συνεχίζονται οι… Φωτεινές μέρες στη Βούλα

Στην Α.Σ.Π.Ε Θέτιδα Βούλας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και τη νέα σεζόν η κεντρική Άννα Φωτεινού, που ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα του Χρήστου Παπαθανασίου, η οποία από τις πρώτες κιόλας μεταγραφικές της κινήσεις δείχνει ότι για μια ακόμη χρονιά θέτει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η Ελληνίδα μπλοκέρ, που παρά το διάστημα απουσίας της λόγω τραυματισμού, είχε σημαντική συμβολή στην περσινή πορεία της ομάδας, σε δηλώσεις της στο Volleyplanet εξέφρασε την ικανοποίησή της για την παραμονή της στην ομάδα τονίζοντας τα εξής: «Ήθελα πολυ να αγωνιστώ ξανά στην Θέτιδα γιατί αισθάνομαι, πως δεν κατάφερα να ανταποδώσω στους ανθρώπους της ομάδας, όσα μου προσέφεραν! Κάτι που είμαι πεπεισμένη ότι θα καταφέρω και θα δώσω για αυτό τον καλύτερό μου εαυτό τη νέα σεζόν, ώστε να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων μας» τόνισε η πρώην αρχηγός των Ιώνων, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά «την διοίκηση της Θέτιδας που μου στάθηκε και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Τάσο Τριανταφύλλου, τον προπονητή Χρήστο Παπαθανασίου, την έφορο Δήμητρα Τσουβαλά και τον εργοφυσιολόγο, Γιώργο Σκόλια που ανέλαβε την αποκατάσταση μου».

Αξίζει δε να σημειωθεί πως μετά και την απόκτηση των Φραγκιαδάκη, Τουρνάκη η ομάδα της Βούλας στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της κινείται και για άλλες αξιόλογες αθλήτριες, με την αναζήτηση μίας καλής διαγωνίου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων του τεχνικού Χρήστου Παπαθανασίου.

Φωτό: Φλωράτος Δίκαιος

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...