Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζονται τα ντέρμπι στην Volleyleague

Συνεχίζονται τα ντέρμπι στην Volleyleague

Η δράση στα γήπεδα της Volleyleague συνεχίζεται με την 13η αγωνιστική που θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις και ξεχωρίζει το ντέρμπι «αιωνίων» που θα φιλοξενηθεί την Δευτέρα στο Ρέντη (17:30) και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ-2.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο Ζηρίνειο η ανανεωμένη Κηφισιά υποδέχεται τον Ηρακλή έχοντας στόχο να συνεχίσει στα θετικά της αποτελέσματα και να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς την σωτηρία της.

Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Ζαλμά προερχόμενοι από την μεγάλη τους νίκη στην Κομοτηνή ευελπιστούν να παραμείνουν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων και να πάρουν την 2η συνεχόμενη νίκη τους τον Ιανουάριο.

Ο τεχνικός της ομάδας των Βορείων προαστίων δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και αισιοδοξεί πως το Σάββατο οι παίκτες του θα βγούνε νικητές μέσα απο μια ακόμη μάχη που δίνουν.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός του ΑΟΠ Κηφισιάς Πέδρο Ρεκ δήλωσε «Κάθε παιχνίδι στο εφετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και κρίσιμο. Έτσι και αυτό απέναντι στον Ηρακλή ο οποίος διαθέτει μία δυνατή ομάδα. Χρειαζόμαστε τη νίκη προκειμένου να ανεβούμε στην βαθμολογία και να μπούμε στην οκτάδα. Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη μας στην Κομοτηνή και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Σίγουρα είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου, καθώς εμείς έχουμε ενισχυθεί».

Τη νίκη όμως που θα φέρει την ομάδα στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα θέλει και ο Ηρακλής που επίσης ξεκίνησε καλά το 2019 και προέρχεται απο το 3-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο «Γηραιός» με 7 νίκες και 3 ήττες βρίσκεται στην 6η θέση της Volleyleague κυνηγόντας ακόμη και την είσοδό του στην 4άδα.

Ο Γιάννης Ορφανός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμό για το παιχνίδι του Σαββάτου, με τον εορτάζοντα σήμερα Θανάση Ντίνα να αναφέρει σχετικά με τον αγώνα «Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές όμως είμαστε καλά, αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι και σ’ αυτό το παιχνίδι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για να έχουμε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Η Κηφισιά γενικότερα μέσα στην έδρα της παίζει καλά και αυτό είναι γνωστό. Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς, αν είμαστε εμείς σωστοί και συγκεντρωμενοι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

ΠΑΟΚ – ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μετά την εντυπωσιακή όσο και ελπιδοφόρα νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη υποδεχόμενος την ΑΕ Κομοτηνής.

Ένα παιχνίδι όπου ο Δικέφαλος του Βορρά είναι το μεγάλο φαβορί και θέλει να πάρει το τρίποντο για να συνεχίσει την αγωνιστική του αντεπίθεση και παράλληλα «ρεφάρει» κάτι απο το αποτέλεσμα του Α γύρου.

Ο Σάκης Ψάρρας έχοντας περισσότερες ημέρες με τους Κλάπβαϊκ και Μουαγουτούτια στην προπόνηση αισιοδοξεί να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμη καλύτερη και σταδιακά να βρίσκει τον αγωνιστικό της χαρακτήρα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για έναν ακόμη αγώνα πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος αν και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση θα παραμείνει στον πάγκο αφού κανείς δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του νωρίτερα από ότι πρέπει.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
17.00: Κηφισιά – Ηρακλής (ΕΡΤ-3)
17.00: ΠΑΟΚ – ΑΕ Κομοτηνής

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019
16.30: Φοίνικας Σύρου -Παμβοχαϊκός

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου
17.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ-2)
Ρεπό η Α.Ε.Κ. και Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης