PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζουν το «μπράντεφερ» Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν το «μπράντεφερ» Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους κατα την 17η αγωνιστική της Preleague καθώς επικράτησαν με τρίποντα επί ΧΑΝΘ, Αιγάλεω και Μεσσαρά αντίστοιχα…

Χωρίς αλλαγές στην κορυφή συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Preleague μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής αφού οι τρεις πρωτοπόροι φρόντισαν να κατακτήσουν εύκολα τις νίκες.

Η ΑΕΚ στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας είχε εύκολο έργο κόντρα στις Κρητικές του Μεσσαρά και με το 3-0 παρέμεινα σε απόσταση βολής από τους ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά με κορυφαίες τις Χαντάβα – Κιόση πέρασαν νικηφόρα από τα Δυτικά προάστια και με το 3-0 επί του Αιγάλεω παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με το ίδιο αποτέλεσμα και με κορυφαίες τις Οικονομίδου και Κοσμά-Λαμπρινίδου οι «πράσινες» του Κυργιάκου Καμπερίδη δεν δυσκολεύθηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη και να κατακτήσουν το 5ο συνεχόμενο τρίποντο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΚ – ΜΕΣΣΑΡΑΣ 3-0

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 3-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Κ. 3-0

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΟΚ 0-3

ΧΑΝΘ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3

ΖΑΟΝ – ΛΑΜΙΑ 2013 3-2

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...