BEACH VOLLEY

Συνεχίζουν Τσοπούλου/Μαναβή και Ιωαννίδης/Νιώπας

Συνεχίζουν Τσοπούλου/Μαναβή και Ιωαννίδης/Νιώπας

Την πρόκρισή τους στον 3ο γύρο του European Zonal Event που φιλοξενείται στην Προύσα πανηγύρισαν οι Τσοπούλου/Μαναβή, την ώρα που οι Ιωαννίδης/Νιώπας συνεχίζουν στο ταμπλό των ηττημένων και οι Κουρτίδης/Μπατζιλής πλασαρίστηκαν στην 13η.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους στην Τουρκία και την Προύσα για τις Κωνσταντίνα Τσοπούλου και Δήμητρα Μαναβή.

Το ελληνικό δίδυμο όντας επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα ξεκίνησαν από τον 2ο γύρο της διοργάνωσης όπου και φρόντισαν να επικρατήσουν με 2-0 (21-9, 21-7) μόλις σε 27 λεπτά επί των Ασικόγλου/Μπόρα από την Τουρκία.

Στην 3η φάση της διοργάνωσης οι Τσοπούλου/Μαναβή θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο τις Μισόνοβα/Ανγκέλοβα από την Βουλγαρία.

Στους άνδρες οι ήττες στον πρώτο γύρο για τους Ιωαννίδη/Νιώπα και Κουρτίδη/Μπατζιλή έκανε δυσκολότερη την αποστολή τους με τους πρώτους να συνεχίζουν στο ταμπλό των ηττημένων και τους δεύτερους να πλασάρονται στην 13η θέση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα οι Ιωαννίδης/Νιώπας μετά την ήττα στο πρώτο τους παιχνίδι από τους Σέρβους  Πούσονιτς, Ράκοβιτς, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν σήμερα τους Κουρτίδη/Μπατζιλή που είχαν ηττηθεί από τους Ούρλου, Όζμπεκ από την Τουρκία.

Στον ελληνικό εμφύλιο της Παρασκευής οι Ιωαννίδης/Νιώπας επικράτησαν 2-0 (21-14,21-14) αποκλείοντας έτσι τους Κουρτίδη/Μπατζιλή που πλασαρίστηκαν στην 13η θέση.

Συνεχίζοντας στο ταμπλό της δεύτερης ευκαιρίας οι Θεσσαλονικείς φρόντισαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο και των Τσιβγκίν/Οζάν με 2-1 και πλέον το Σάββατο απέναντι στους Ρουμάνους Λελέα/Μπατισενάου να διεκδικούν την είσοδό τους στους τελικούς της διοργάνωσης.