Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεδριάζει η επιτροπή αδειοδότησης των ΤΑΑ

Συνεδριάζει η επιτροπή αδειοδότησης των ΤΑΑ

Τη Δευτέρα 10/7 θα πραγματοποιηθεί η 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, του ΠΑΣΑΠ και της ΕΣΑΠ με σκοπό να εξετάσουν τους φακέλους των ΤΑΑ και το κατά πόσο πληρούν τις προδιαγραφές συμμετοχής στη VolleyLeague για τη σεζόν 2017-18.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Βασίλης Μηνούδης που γνωστοποίησε τη συνεδρίαση φρόντισε να στείλει και το μήνυμά του σε όσους αθλητές δεν έχουν γνωστοποιήσει διακανονισμούς και θέλουν να ελεγχθούν από την επιτροπή: “Παρακαλούνται όσοι αθλητές έχουν προχωρήσει σε διακανονισμούς οφειλών παρελθόντων ετών και επιθυμούν τον έλεγχο των καταβολών από την Επιτροπή, να ενημερώσουν άμεσα την Επιτροπή μέσω e-mail (αποστολή αντιγράφου του ιδ.συμφωνητικού στο info@volleyleague.gr)”, έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μια διαδικασία που δεν θα είναι εύκολη αφού τα οικονομικά είναι τροχοπέδη σε πολλές ομάδες της Α1 γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την εξόφληση των διακανονισμών.

Οι ομάδες θα έχουν προθεσμία έως τις 20 Ιουλίου να έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο στην Επιτροπή, η οποία αμέσως μετά στέλνει την απόφαση-εισήγησή της στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να δοθεί ή όχι το πιστοποιητικό συμμετοχής!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...