ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεργασία ΕΟΠΕ- ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Συνεργασία ΕΟΠΕ- ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Την συνεργασία της με τον εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, με την χορηγία να αφορά μεταξύ άλλων σε υποτροφίες σπουδών αλλά και πρακτικές ασκήσεις σε υπηρεσίες και αθλητικές διοργανώσεις…

Αθλητισμός και εκπαίδευση είναι συγκοινωνούντα δοχεία και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη με την χορηγική συνεργασία μεταξύ ΕΟΠΕ και ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Μια χορηγία που αναμένεται να δώσει πολύτιμα εφόδια σε αθλητές και αθλήτριες με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο να δηλώνει «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέρνουμε στην οικογένεια του βόλεϊ έναν τόσο μεγάλο Εκπαιδευτικό Οργανισμό, όπως το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Στην Ομοσπονδία μας δίνουμε μεγάλη σημασία στη συνεχή επιμόρφωση των αθλητών και των αθλητριών μας και είμαι σίγουρος ότι σε αυτή την κατεύθυνση, η συμβολή του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα είναι πολύ σημαντική. Παράλληλα, θα συνεργαστούμε και σε αρκετούς άλλους τομείς, με κύριο γνώμονα το όφελος και των δυο πλευρών. Είμαι σίγουρος ότι η Ομοσπονδία και τα σωματεία της θα ωφεληθούν πολλαπλώς σε σημαντικούς τομείς εκπαίδευσης που ο όμιλος ΑΛΦΑ διαθέτει με την πολυετή εμπειρία του».

Γλύκας : «Να προσφέρουμε στους ανθρώπους του βόλεϊ»

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Τομέα Αθλητισμού και Επικοινωνίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αντώνης Γλύκας τόνισε «Η οικογένεια του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ υποδέχεται με μεγάλη χαρά στην αγκαλιά της το ελληνικό βόλεϊ και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους του βόλεϊ, τους αθλητές και τις αθλήτριες την τεχνογνωσία που ο όμιλος ΑΛΦΑ διαθέτει και να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην περαιτέρω επιμόρφωση όλων των ανθρώπων του βόλεϊ».

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία της με το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που θα αποτελεί τον ΧΟΡΗΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ.

Το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ, δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, με 95 ειδικότητες στα ΙΕΚ και περισσότερες από 160 ειδικότητες στα Κέντρα Δια Βιου Μάθησης.

Η συνεργασία με το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα αφορά, μεταξύ άλλων, σε υποτροφίες σπουδών και πρακτικές ασκήσεις σε υπηρεσίες και αθλητικές διοργανώσεις.

Στο πλαίσιο της χορηγίας εκπαίδευσης του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρουν 2 πλήρεις υποτροφίες σπουδών σε αθλητικές ειδικότητες. Οι υποψήφιοι/υποψήφιες πρέπει να είναι ενεργοί αθλητές/αθλήτριες Σωματείων Βόλεϊ, ενώ θα υπάρχουν και κοινωνικά κριτήρια.

Παράλληλα, το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα προσφέρει και σημαντικές εκπτώσεις σε αθλητές/αθλήτριες βόλεϊ που θα θελήσουν να σπουδάσουν στις ειδικότητες που προσφέρονται.

Το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα υποστηρίξει με την τεχνογνωσία του τις λειτουργίες και τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, ενώ από την πλευρά της η Ε.Ο.ΠΕ. θα αναλάβει και την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Dual Career in Athletics, η οποία έχει ως στόχο την εδραίωση στο χώρο του αθλητισμού της αναγκαιότητας οι αθλητές να πορεύονται προς τον πρωταθλητισμό, παράλληλα με σπουδές, οι οποίες σε κάθε περίπτωση θα είναι πολύτιμες για την επαγγελματική τους πορεία μετά το τέλος της καριέρας τους.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαριστεί το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ και τον Αντώνη Γλύκα για τη συνεργασία.