Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεργασία με Hertz ο Πανναξιακός

Συνεργασία με Hertz ο Πανναξιακός

Έναν ακόμη χορηγό στο πλευρό του πρόσθεσε ο Πανναξιακός που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Hertz Autohellas η οποία αναλαμβάνει να καλύψει τις μετακινήσεις των αθλητριών στο νησί..

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ καλωσορίζει την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Hertz Autohellas στους χορηγούς της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για τη σεζόν 2018-19.

Η Hertz,  είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα με περισσότερα από 100 γραφεία καλύπτοντας κάθε ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου και στο νησί της Νάξου.

Η Hertz λειτουργεί με δύο γραφεία εξυπηρέτησης πελατών στη Νάξο, ένα στο αεροδρόμιο και ένα στο λιμάνι της Χώρας ενώ διαθέτει προς ενοικίαση περισσότερους από 15 τύπους αυτοκινήτων.

Η εταιρεία Hertz και το γραφείο της Νάξου ήρθαν σε συμφωνία με τον σύλλογο μας και προσφέρουν αυτοκίνητα για τις αθλήτριες της ομάδας ώστε να καλυφθούν με άνεση και ασφάλεια οι μετακινήσεις τους στο νησί.

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ και ο πρόεδρος του Ποτικιάν Γεώργιος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Hertz Autohellas  για την υποστήριξη της στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ μας να παραμείνει ψηλά, εκεί όπου του αξίζει.

Η αρχηγός της ομάδας Όλγα Βεργίδου παρέλαβε ήδη το αυτοκίνητό της και φωτογραφήθηκε με τον Μιχάλη Ανυφαντάκη όπου τις παρέδωσε το κλειδί ενώ ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλη την ομάδα.