Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεργασία Ηρακλή Χαλκίδας με Σπανού

Συνεργασία Ηρακλή Χαλκίδας με Σπανού

Τη Χαλκιδέα Άννα Σπανού πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Ηρακλής Χαλκίδας, η οποία  με τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Μάκη Κολτσιάκη θα δημιουργήσουν το προπονητικό δίδυμο στον Αθλητικό Σύλλογο προσφέροντας την προπονητική ευθύνη και καθοδήγηση κοριτσιών ηλικίας 13 έως 16 ετών στο 1ο Volleyball Camp Training.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει και καλωσορίζει την Άννα Μαρία Σπανού στην ομάδα βόλεϊ της Χαλκίδας. Πρόκειται για μία συνεργασία που δείχνει ξεκάθαρα ότι η διοίκηση της ομάδας μετά την εξαιρετική πορεία στους άνδρες θέλει και βάζει σε προτεραιότητα στο άμεσο μέλλον και τα τμήματα γυναικών του συλλόγου. Η Χαλκιδέα Άννα Μαρία Σπανού εκτός από σπουδαία βολεϊμπολίστρια στην Α1 Εθνική Κατηγορία είναι και μία ανερχόμενη προπονήτρια.

Μετά από εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο και Τεχνικό Διευθυντή του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Γιάννη Καρκαλή, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας για το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ τόσο σε αγωνιστικό όσο και αναπτυξιακό επίπεδο και άμεσα επήλθε συμφωνία συνεργασίας.

Η Άννα Μαρία Σπανού μαζί με τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Μάκη Κολτσιάκη δημιουργούν ένα ακόμη εξαιρετικό εκρηκτικό προπονητικό δίδυμο στον Αθλητικό Σύλλογο Βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και με πολύ διάθεση και όρεξη για προσφορά αναλαμβάνουν την προπονητική ευθύνη και καθοδήγηση κοριτσιών ηλικίας 13 έως 16 ετών στο 1ο Volleyball Camp Training που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα και στο Κλειστό Κανήθου από τις 7 Απριλίου έως τις 15 Ιουλίου 2017.

Δια μέσου των προπονήσεων θα εφαρμοστούν εξειδικευμένα προγράμματα με σκοπό να μεταδώσουν στις αθλήτριες τα μυστικά του αγωνιστικού βόλεϊ και τις εμπειρίες τους από την Α1. Στόχος η βελτίωση σε όλες τις τεχνικές, τακτικές και φυσικές δεξιότητες του αθλήματος ώστε οι αθλήτριες να διαθέτουν επαρκή τεχνικοτακτική γνώση και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 3 και πλέον μήνες με τις αθλήτριες να συμμετέχουν και να κατατάσσονται σε αντίστοιχα γκρουπ αρχαρίων / προχωρημένων με προπονήσεις έως και έξι φορές την εβδομάδα / δύο ώρες καθημερινά.

Η Άννα Μαρία Σπανού μιλώντας προς την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.iraklisxalkidas.gr για αυτή τη νέα συνεργασία στην αθλητική και προπονητική καριέρα της δήλωσε:
“Χαίρομαι πολύ για την συνεργασία μου με τον Ηρακλή Χαλκίδα. Είναι ένας σύλλογος που έχει γράψει ιστορία στην πόλη μας καθώς δεν έχει ξαναβρεθεί ομάδα της Εύβοιας στα ”σαλόνια” της Α1 Εθνικής κατηγορίας και εύχομαι να συνεχίσει την καλή πορεία του. Στόχος μας με τον αρχηγό της ομάδας Μάκη Κολτσιάκη είναι να δουλέψουμε με όλα τα παιδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να μοιραστούμε μαζί τους τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες ώστε να ”ανέβουν” ένα επίπεδο πιο ψηλά και στο μέλλον να πρωταγωνιστούν στις μεγάλες κατηγορίες ανδρών και γυναικών της πόλης μας “.

1ο Volleyball Camp Training (open)
Κλειστό Κανήθου 7.4.2017 – 15.7.2017
Έναρξη προγράμματος, συγκέντρωση και 1η προπόνηση την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, 20:30 στο Κλειστό Κανήθου.
Πληροφορίες: www.iraklisxalkidas.gr info@iraklisxalkidas.gr
ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: 6907646945
Μάκης Κολτσιάκης Τ. 6997151530
Άννα Μαρία Σπανού Τ. 6979014191

Φωτογραφία: (από αριστερά) Σπύρος Γκολίτσης, Δημήτρης Κακάτσος, Μάκης Κολτσιάκης, Γιάννης Καρκαλής, Άννα Μαρία Σπανού, Στέλιος Χαρλαβάνης.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...