A2

Συνεργασία με VC St. Johann για Άρτεμις

Συνεργασία με VC St. Johann για Άρτεμις

Συνεργασία με την Αυστριακή ομάδα VC St. Johann από το Τιρόλ ξεκίνησε η Άρτεμις Κορυδαλλού, με τις δύο ομάδες να υπογράφουν σύμφωνο φιλίας με σκοπό την σύμπραξη για την ανάπτυξη τόσο στο βόλεϊ, όσο και στο Beach volley.

Η ανακοίνωση της Άρτεμις Κορυδαλλού

Η ΑΡΤΕΜΙΣ και το VC St. Johann i. T. (Volleyball Club Sankt Johann in Tirol) από τώρα και στο εξής θα γράφουν κοινή πορεία.

Μετά τις επαφές του εκπροσώπου της Αυστριακής ομάδας κυρίου Τάσου Θεοδωρακόπουλου και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας του ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Γιώργου Σαραντεα, οι δυο ομάδες θα υπογράψουν σύμφωνο φιλίας, με σκοπό την έναρξη συνεργασίας στα αθλήματα του ΒΟΛΛΕΙ και του beach volley, που δραστηριοποιούνται οι δυο Σύλλογοι.

Ο κύριος Θεοδωρακόπουλος επισκέφτηκε τη γυναικεία ομαδα της ΑΡΤΕΜΙΣ στην προετοιμασία της και φωτογραφήθηκε με τις αθλήτριες ενώ δέχτηκε αναμνηστικά δώρα για τον ίδιο και τον πρόεδρο του Αυστριακού club κύριο Wallner Peter.

Σύντομα θα έχετε νέα της προσπάθειας της ΑΡΤΕΜΙΣ να ανοίξει κι άλλο τους ορίζοντες των δράσεων της.

Πληροφορίες για τους νέους φίλους μας,μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του συλλογου στο Facebook:https://www.facebook.com/VolleyballStJohann/

καθώς και στη σελιδα της Διοργανωσης :https://www.facebook.com/Beachcupstjohann/

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...