LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Συριανό το League Cup 2015-16

Συριανό το League Cup 2015-16

Στην Ερμούπολη της Σύρου στις 30 – 31 Ιανουαρίου θα φιλοξενηθεί το φετινό Final  4 του League Cup όπως αποφασίστηκε κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ.

Ραντεβού στην Ερμούπολη θα δώσουν φέτος οι 4 φιναλίστ του League Cup, έπειτα από την σχετική απόφαση της ΕΣΑΠ.

Ο Φοίνικας Σύρου ήταν η ομάδα που θέλησε να φιλοξενήσει την τελική φάση της διοργάνωσης και το αίτημά του έγινε δεκτό από την διοργανώτρια αρχή. Παναθηναϊκός και Παναχαϊκή είχαν στείλει επίσης φάκελο υποψηφιότητας αλλά οι νησιώτες ήταν οι… κερδισμένοι.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΕΣΑΠ η μορφή που θα διεξαχθεί η διοργάνωση θα είναι μικτή καθώς θα υπάρξουν ένας Όμιλος και διπλές αναμετρήσεις.

Στον μοναδικό  όμιλο της διοργάνωσης αυτός θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από την Παναχαϊκή (10 -12 Οκτωμβρίου) με την συμμετοχή του Ολυμπιακού,  του Α.Ο Κηφισιάς, της Παναχαϊκής και του Φοίνικα Σύρου με το “Πειρατικό” να περνάει απευθείας ως οικοδεσπότης της διοργάνωσης στο Φάιναλ 4 και τους δυο πρώτους του ομίλου (εξαιρείται ο Φοίνικας) να κοντράρονται για ένα εισιτήριο στο Φάιναλ-4

Από εκεί και μετά τα υπόλοιπα εισιτήρια για το Final 4 της διοργάνωσης θα προκύψουν από τα ζευγάρια  ΠΑΟΚ- Άρης που θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού ΑΟ Ορεστιάδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και τα ζευγάρια Παμβοχαϊκού- Παναθηναϊκού με τον νικητή του Λαμία – Ηρακλή.

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...