LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Την 1/12 η σύσκεψη με την Κυπριακή υπηρεσία ασφαλείας

Την 1/12 η σύσκεψη με την Κυπριακή υπηρεσία ασφαλείας

Μπορεί το Λιγκ καπ «Νίκος Σαμαράς» να έχει ορίζοντα διεξαγωγής σε δύο μήνες αλλά ήδη ξεκίνησαν οι απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη διοργάνωση του θεσμού που φέτος θα γίνει στην Κύπρο.

Επιτροπές εργασίας από την ΕΣΑΠ και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ) είχαν για δύο ημέρες συσκέψεις για την προετοιμασία της διοργάνωσης του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα γίνει 26-27 Ιανουαρίου 2017 στο νησί της Αφροδίτης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών υπήρξε σύσκεψη παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων που θα αγωνιστούν στο φάιναλ-4 (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Παναθηναϊκός), του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου και του προέδρου της ΚΟΠΕ Μιχάλη Κρασιά.

Να σημειωθεί πως και τις δυο ημέρες των εργασιών στα γραφεία της ΕΣΑΠ, την ΚΟΠΕ εκπροσωπούσε ο Υπεύθυνος Αγωνιστικού της Κυπριακής Ομοσπονδίας, Γιώργος Στεφανίδης, αρμόδιος οργανωτικά τεχνικά και αγωνιστικά θέματα.

Κύριο θέμα των συσκέψεων ήταν οι μετακινήσεις των ομάδων, η διαμονή, τα εισιτήρια, χορηγοί και ασφάλεια των αγώνων. Την προσεχή Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη με τους εκπροσώπους των σωματείων και των διοργανωτών με την ηγεσία των υπηρεσιών ασφαλείας της Κύπρου, η οποία θα αποφασίσει για την άδεια τέλεσης της διοργάνωσης.

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...