Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συστράτευση για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό

Συστράτευση για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα και με εγγυητή και πρόεδρο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βγει από το αδιέξοδο μετά από τις εκλογές της 8ης Ιουνίου (18.30) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η Παναθηναϊκή συστράτευση είναι δεδομένη και ο “Τάφος του Ινδού” αναμένεται κατάμεστος με τον πρώην πρόεδρο του Ομίλου, Θανάση Γιαννακόπουλο να στηρίζει την προσπάθεια ενώ και οι πρώην πρόεδροι (ΤΑΑ και Α.Ο αντίστοιχα) Βλάση Σταθοκωστόπουλος και Αχιλλέας Μακρόπουλος αναμένεται να δώσουν το “παρών” στην ιστορική Γενική Συνέλευση.

Γιαννακόπουλος: «Το αντρικό βόλεϊ θα είναι άκρως ανταγωνιστικό»

Λίγο νωρίτερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου και της.. επόμενης μέρας είχε δηλώσει για το αγωνιστικό κομμάτι των τμημάτων: «Ο πρώτος χρόνος, είναι χρόνος προσαρμογής. Μια χρονιά που πρέπει ο Σύλλογος να οργανωθεί, να δομηθεί, να λειτουργήσει με επαγγελματικά πρότυπα. Σίγουρα το αγωνιστικό είναι ύψιστης σημασίας. Δεν μπορούμε να βλέπουμε τα ομαδικά αθλήματα να μην είναι καν στην πρώτη κατηγορία ή να μην πρωταγωνιστούν. Σίγουρα σκοπός είναι ο πρώτος χρόνος να είναι μια χρονιά που θα οργανωθούν τα πράγματα σωστά και από το δεύτερο χρόνο να πρωταγωνιστήσουμε και να πηγαίνουμε για τίτλους. Σίγουρα, το αντρικό βόλεϊ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι άκρως ανταγωνιστικό ώστε να μπορέσει με αξιώσεις να χτυπήσει τον τίτλο, από εκεί και πέρα πρέπει να βάλουμε κάτω τα δεδομένα, να δούμε ποια θα είναι η διοίκηση, ποιοι οι έφοροι, ποιο το μπάτζετ, είναι πολλά πράγματα που θα πρέπει να γίνουν».

Το κάλεσμα του Ομίλου:

“Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην ιστορική Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (8/6, 18.30) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η «μάνα του λόχου» του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, του Παναθηναϊκού μας, είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα και να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό είναι αναγκαία η ύπαρξη απαρτίας από τα μέλη του.

Περιθώρια για αναβολή της Γενικής Συνέλευσης δεν υπάρχουν καθώς είναι σημαντικό να προχωρήσει ο προγραμματισμός των τμημάτων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Να σημειώσουμε πως τα παλαιότερα μέλη, που ήταν ανενεργά για χρόνια, μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία με την καταβολή της συνδρομής δύο μόνο ετών.

Ραντεβού, λοιπόν, την Παρασκευή (8/6) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου ο Παναθηναϊκός Α.Ο. να επιστρέψει στις ένδοξες εποχές”.