BEACH VOLLEY

Σκέτη… Βραζιλία οι Καραγκούνη/Αρβανίτη

Σκέτη… Βραζιλία οι Καραγκούνη/Αρβανίτη

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόσφατη κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Σχινιά οι διεθνείς μας πρωταθλήτριες, Αρβανίτη/Καραγκούνη ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις υποχρέωσεις τους στους ομίλους του Α1 Major τουρνουά της FIVB στο αυστριακό Κλάγκενφουρτ με νίκη επί των πανίσχυρων Βραζιλιάνων Μαρία Αντονέλι/Λίλι.

Τα “χρυσά” μας κορίτσια παίζοντας εξαιρετικά στην πρεμιέρα μιας από τις αγαπημένες διοργανώσεις της “Vickinha”, μπέρδεψαν τους θεατές που δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν ποιά είναι η “σελεσάο” στο γήπεδο, αφού μαζί με… σίδερα, “μάσαγανε” και… μπάλες!

Προηγήθηκαν 1-0 με 21-17 και παρά την ισοφάριση 1-1 των “βερντεόρο” αντιπάλων τους με 21-15 κατάφεραν τελικά στο 3ο σετ να κάμψουν με 16-14 την αντίσταση των Βραζιλιάνων και να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη, τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική για την σημερινή  συνέχεια με τις Ελβετίδες, Χάϊντριχ/Ζούμκερ.

Το ελβετικό δίδυμο πάντως ξεκίνησε με το.. αριστερό στο τουρνουά καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 (22-20, 21-18) από τις Αυστριακές Σούτσενχόφερ/Πλέζιουτσνίγκ.