CEV CUP

«Σκούπισε» στο Ταλίν και «βλέπει» Κύπελλο

«Σκούπισε» στο Ταλίν και «βλέπει» Κύπελλο

Λιγότερο από μια ώρα χριάστηκε στο Ταλίν της Εσθονίας η γερμανική Στουτγκάρδη για να προκριθεί πανηγυρικά στις “16” του CEV Cup γυναικών και πλέον η ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου, προετοιμάζεται για τον κυριακάτικο τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Μετά το εύκολο 3-0 της Στουτγκάρδης, στον επαναληπτικό των “32” της διοργάνωσης με την Κόχιλα το ζήτημα για τις φιλοξενούμενες ήταν όχι μόνο να σφραγίζουν την πρόκριση, αλλά και να κάνουν εξοικονόμηση δυνάμεων ενόψει της… δικιάς τους “κούπας” με τη Σβέριν.

Όπως κι έγινε παρά το rotation και την ξεκούραση πολλών βασικών αθλητριών… Με εξαίρεση λοιπόν το β’ σετ, όπου η “οικοδέσποινα” πρόβαλε σθεναρή αντίσταση, η ανώτερη Στουτγκάρδη, με 15-3 άσους και 9-3 μπλοκ έκαμψε τη μαχητικότητα της αντιπάλου της ολοκληρώνοντας σε 57 λεπτά  με 3-0 (25-10, 25-21, 25-14) το έργο της.

Volleyball, DVV-Pokal Finale, Allianz MTV Stuttgart vs. Dresdner SC

Πλέον το… μυαλό της ομάδας των Ερνάντεζ-Αθανασόπουλου, που στην επόμενη φάση του CEV Cup θα βρεθεί αντιμέτωπη με την  πανίσχυρη νταμπλούχο Τσεχίας, Άνγκελ Προστέγιοφ,  είναι επικεντρωμένο στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς η κάτοχος του Super Cup την προσεχή Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην “SAP Αrena” του Μανχάιμ, θα διεκδικήσει τον δεύτερο φετινό εγχώριο τίτλο.

Foto: Conny Kurth / www.kurth-media.de