BETOSFAIRA

Σλοβενία για χρυσό

Σλοβενία για χρυσό

Καλημέρα στους φίλους της betosfairas. Τελικό έχουμε σήμερα στην Φρανκφούρτη και μόλις είδα τις αποδόσεις ζαλίστηκα και θεωρώ ότι υπάρχει τεράστια στοιχηματική ευκαιρία στον τελικό ανάμεσα σε Γερμανία και Σλοβενία.

Γερμανία-Σλοβενία

Τελικός του Γ γκρουπ για το το world league και οι Γερμανοί θα υποδεχτούν τους Σλοβένους. Χθες οι δύο ομάδες έκαναν περίπατο και κέρδισαν με 3-0 την Κινεζική Ταιπέι και την Εθνική μας αντίστοιχα. Θεωρώ ότι ο σημερινός τελικός έχει φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την Σλοβενία που εκπλήσσει τους πάντες τα τελευταία δύο χρόνια.

Πέρσι έπαιξε στον τελικό του european league και κέρδισε εύκολα με 3-0 τους Σκοπιανούς, τον Οκτώβριο έχασε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Γαλλία με 3-0 (όλα τα σετ κρίθηκαν στο όριο) και φέτος σκοπεύει να κατακτήσει άλλη μια πρωτιά στο τρίτο γκρουπ του world league. Οι Γερμανοί έχουν βαριά φανέλα αλλά φέτος η ομάδα έχει σημαντικές απουσίες και το ρόστερ υστερεί σε ποιότητα.

Την ίδια ώρα οι Γερμανοί έχουν τις δικές τους απουσίες και μάλιστα μεγάλες καθώς οι Gunthor, Grozer, Schwarz, Schops ήταν εκτός διοργάνωσης και δεν δηλώθηκαν στο ρόστερ, ενώ θα απουσιάσει και ο Kaliberda που μέχρι πριν συμμετείχε κανονικά.

Από την άλλη οι Σλοβένοι διαθέτουν μία πολύ δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα και με κορυφαίους τον διαγώνιο Γκασπαρίνι και τον ακράιο Ούρναουτ έφτασαν ως τον τελικό και έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Για μένα η σωστή απόδοση στο διπλό είναι στο 1,40.Το 2,10 το θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου. Χαρακτηριστικό είναι και το ποστάρισμα του προπονητή της Εθνικής Γερμανίας στο τουίτερ ότι θα χρειαστούμε ένα μικρό θαύμα για να κερδίσουμε την Σλοβενία. Με βάση όλα αυτά,προσωπικά θα ποντάρω πολύ δυνατά στο διπλό της ανώτερης Σλοβενίας.

Πρόταση

Γερμανία-Σλοβενία 2 και 2,10 απόδοση.

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.