A2

Smash και Gross volley στον Άρδα

Smash και Gross volley στον Άρδα

Τα mini γήπεδα για Smash και Gross volley του Άθλου Ορεστιάδας κλέβουν την παράσταση στο φεστιβάλ του Άρδα στις Καστανιές, καθώς οι μικροί φίλοι του αθλήματος φρόντισαν να παίξουν μερικούς πόντους στο γρασίδι και παράλληλα να δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στο περιθώριο των μουσικών εκδηλώσεων που ολοκληρώνονται την Τετάρτη.

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι δραστηριότητες του Άθλου Ορεστιάδας στο φεστιβάλ του Άρδα, καθώς ο σύλλογος του Έβρου φρόντισε να παρουσιάσει σε όλους το Smash και το Gross Volley.

Μπορεί οι αγώνες του Beach Volley να ακυρώθηκαν λόγω της ανόδου της στάθμης του ποταμού Άρδα, ωστόσο οι πολυπληθείς φίλοι του αθλήματος στην περιοχή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες βόλεϊ στο γρασίδι.

Τα δύο γήπεδα που έστησε ο Άθλος Ορεστιάδας μπροστά και πίσω από το περίπτερο της ομάδας γέμισαν παιδιά των ακαδημιών (8 έως 12 ετών) όπου έδωσαν τους δικούς τους αγώνες και διασκέδασαν με το παραπάνω.

Τα στελέχη του Άθλου που ήταν στο περίπτερο φρόντισαν να δίνουν σε γονείς και παιδιά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και μάλιστα έγιναν ήδη αρκετές νέες εγγραφές στις ακαδημίες του συλλόγου.

Οι εκδηλώσεις του Άρδα θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 1 Αυγούστου και οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο.

Ο Σταματόπουλος στον Άθλο Ορεστιάδας

stamatopoulos

Την ίδια ώρα οι «βυσσινί» του Έβρου ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Μπάμπη Σταματόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός με θητεία αναλαμβάνει την οργάνωση όλων των ακαδημιών του συλλόγου και θα έχει την προπονητική ευθύνη για τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων…

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Το Δ.Σ του Άθλου Ορεστιάδας καλωσορίζει τον προπονητή Μπάμπη Σταματόπουλο στον σύλλογο.

Ο κος Σταματόπουλος με την  εμπειρία του ως προπονητής από την θητεία του σε

ομάδες της Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών αλλά και Β εθνικής γυναικών θα συμβάλλει τα μέγιστα από την θέση του προπονητή παίδων και παμπαίδων αλλά και ως υπεύθυνος οργάνωσης όλων των τμημάτων των ακαδημιών του συλλόγου.

Ευχόμαστε στον κο Σταματόπουλο μια καλή προπονητική περίοδο με υγεία.

Εκ του Άθλου Ορεστιάδας

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...