Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σμιτ :«Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό»

Σμιτ :«Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό»

Απόλυτα υγιείς και έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τον Ολυμπιακό είναι ο Γκάβιν Σμίτ ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη και δήλωσε ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στους Πειραιώτες…

Ο Καναδός διαγώνιος φρόντισε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ το πρωί και να αποτελέσει το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ αφού καλωσόρισε τον Σμίτ τον παρουσίασε στους νέου του συμπαίκτες που τον υποδέχθηκαν με χαμόγελα…

SMIT_MOUNIOZ_REDI SMIT_OSFP

Το… θωρηκτό των «ερυθρολεύκων» στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και αυτό τον μεγάλο σύλλογο για τον οποίο έχω ακούσει πολλά και εξαιρετικά πράγματα. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα έχει μεγάλη ιστορία, πολύ καλά αποτελέσματα, με στόχο να πρωταγωνιστεί, να κατακτάει τίτλους και να έχει στη σύνθεσή της τους καλύτερους αθλητές. Δεν αισθάνομαι καμία πίεση. Μου αρέσει που θα αγωνιστώ για αυτό το σύλλογο που ήδη έχω διαπιστώσει ότι είναι εξαιρετικός οργανισμός και πολύ καλούς ανθρώπους. Τέλος ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας για το ζεστό καλωσόρισμα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα μέχρι στιγμής στα socialmedia και είμαι ενθουσιασμένος».