ΔΙΕΘΝΗ

«Σώα και ασφαλής» η Στράντζαλη στην εστία της

«Σώα και ασφαλής» η Στράντζαλη στην εστία της

Συγκλονισμένη, από την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε μαζί με άλλα 7 άτομα κλεισμένη σε ένα σπίτι, η Θεσσαλονικιά Όλγα Στράντζαλη αφού βρέθηκε “τετ α τετ” με τον τυφώνα… Ίρμα, επέστρεψε ξανά σε… κανονικούς ρυθμούς ζωής.

Όσο… κανονικοί δηλαδή μπορεί να είναι, μετά από αυτή τη θεομηνία και με την πόλη του Μαϊάμι να “μετρά” ακόμη τις…πληγές του, από τους θανάτους  και τις εκτεταμμένες καταστροφές του “στοιχειού της Φύσης”, που μετά τα νησιά της Καραϊβικής “χτύπησε” και τις ΗΠΑ.

Εδώ λοιπόν και λίγες ώρες η διεθνής ακραία γύρισε σώα και ασφαλής και πάλι στην εστία της στο Miami University, το οποίο όπως δήλωσε στο Volleyplanet παραμένει κλειστό.

«Ευτυχώς ο τυφώνας δεν χτύπησε κεντρικά το Μαϊάμι, αλλά είχαμε πλημμύρες και καταστροφές λόγω των ανέμων. Σήμερα όμως όλα δείχνουν καλά…  Το πανεπιστήμιο είναι κλειστό και χωρίς ρεύμα, αλλά γύρισα από χθες σπίτι. Δόξα σοι ο Θεός, δεν είχα καμία ζημιά…».

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...