A2

Σολωμού : «Η Pre League πρόκληση για εμένα»

Σολωμού : «Η Pre League πρόκληση για εμένα»

Παίκτρια του Αιγάλεω για μια ακόμη χρονιά θα είναι η Σοφία Σολωμού καθώς η νεαρή διαγώνια συμφώνησε με την διοίκηση των «κυανόλευκων» και θα ενισχύσει το City στην Pre League.

Τα «κυανόλευκα» του Αιγάλεω θα φορά και τη νέα χρονιά η Σοφία Σολωμού. Η νεαρή διαγώνια ανανέωσε με την ομάδα των Δυτικών προαστίων και δηλώνει έτοιμη να αγωνιστεί στη νεοσύστατη κατηγορία της Pre League.

Η Σολωμού λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με το Αιγάλεω δήλωσε «Ανανέωσα με το Αιγάλεω χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε νέες αθλήτριες και στελεχώνεται από εξαιρετικούς ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κόουτς Αγγελική Αντωνιάδη ,που με πιστεύει και με βελτιώνει καθώς και στον πρόεδρο μας Παντελή Βλάχο και στην έφορο Τασούλα Βλάχου που είναι εκεί για ότι χρειαστούμε!

Η πολύ καλή δουλειά και το ευχάριστο κλίμα που έχουμε στις προπονήσεις φαίνονται στα αποτελέσματα που έρχονται στους αγώνες. Θέλω λοιπόν και την επόμενη χρονιά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Όσο για την συμμετοχή της στην Pre League η αθλήτρια του City έδειξε ενθουσιασμένη αλλά και έτοιμη για τα… δύσκολα τονίζοντας «Νιώθω πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά! Μ’ αρέσει να βάζω ψηλά τον πήχη οπότε η Pre League είναι μια νέα πρόκληση για εμένα καθώς και κίνητρο για να δουλέψω και να βελτιωθώ. Είναι πράγματι απαιτητική κατηγορία με καλές αντιπάλους όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω θα ανταποκριθούμε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα αυτό».

Η ανακοίνωση του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

«Η ακραία μας Σοφία Σολωμού μετά την επιτυχημένη χρονιά με τα χρώματα του city ανανέωσε για άλλη μια χρονιά».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...