Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σωτηρίου : «Αυτονόητο ότι πρέπει να τηρηθούν οι συμφωνίες»

Σωτηρίου : «Αυτονόητο ότι πρέπει να τηρηθούν οι συμφωνίες»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει ημιτελικών της Volleyleague συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και σε καλό κλίμα, με τον Σωτήρη Σωτηρίου να δηλώνει ικανοποιημένος από το επίπεδο των προπονήσεων, αλλά να θέτει εκ νέου το θέμα των συμβάσεων των παικτών που πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο.

Να καλύψουν το χαμένο χρόνο της καραντίνας και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες εμφανίζονται οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα ημιτελικά της Volleyleague ανδρών.

Οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και άπαντες αισιοδοξούν πως έστω και δύσκολα η ομάδα θα καταφέρει να βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας όταν θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό του ΟΑΚΑ.

Για την πορεία της προετοιμασίας και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Σωτηρίου, δήλωσε: «Η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Έχουμε ακόμα χρόνο ώστε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό αλλά είναι άγνωστο σε τι επίπεδο θα βρίσκεται η ομάδα στα παιχνίδια των ημιτελικών γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους τους αθλητές που θα αγωνιστούν.

Για εμάς ήταν ευχάριστο που ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Έχουμε μάθει να προπονούμαστε συνέχεια και η καραντίνα δεν έκανε καλό για την φυσική μας κατάσταση.

Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και όρεξη για δουλειά από όλους τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο. Τα παιχνίδια θα έχουν μια ιδιαιτερότητα γιατί θα είναι κεκλεισμένων των θυρών… αλλά η θέληση για νίκη δεν παύει να υπάρχει, με η χωρίς κόσμο.

Αυτή την στιγμή γίνονται προπονήσεις με βάρη και εντός γηπέδου με μπάλες. Είχαν προηγηθεί ασκήσεις φυσικής καταστάσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας αυτής της προετοιμασίας».

Απο εκεί και μετά ο Σωτηρίου δεν άφησε ασχολίαστο και το ζήτημα των συμβολαίων των αθλητών, υπογραμμίζοντας πως οι συμφωνίες με τις ομάδες θα πρέπει να τηρηθούν κανονικά με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

«Εμείς σαν αθλητές θέλουμε να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να γίνουν οι αγώνες και οι προπονήσεις με ασφάλεια και θεωρώ αυτονόητο ότι από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα πρέπει να τηρηθούν οι συμφωνίες των αθλητών με τις ομάδες τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σωτηρίου.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...