ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σουλτανόπουλος: «Περιμένω τη… βουτιά του «Κόκκι»

Σουλτανόπουλος: «Περιμένω τη… βουτιά του «Κόκκι»

Το “deja vu” της Σύρου συνεχίστηκε και σήμερα για τον άσο του Ολυμπιακού και MVP του League Cup της Σύρου, Δημήτρη Σουλτανόπουλου, αφού μετά τη χθεσινή νίκη “καρμπόν” της ομάδας του στον ημιτελικό επί του ΠΑΟΚ ο ερυθρόλευκος κεντρικός  στέφθηκε όπως και στην Ερμούπολη MVP του τελικού Κυπέλλου στην Γλυφάδα και περιμένει πλέον από τον Κοκινάκη να εκπληρώσει αυτό που του υποσχέθηκε.

“Θα τρελαθούμε δεν ξέρω τα να πω… Το σημαντικό είναι πως καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο… Αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να καταφέρουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, δεν παίζει ρόλο ποιος είναι MVP. Εύχομαι πραγματικά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επέστρεψα στον Ολυμπιακό και ήθελα ήταν να επιστρέψω και στους τίτλους. Δόξα τω θεώ τα κατάφερα…

Απλά ο Κοκκινάκης έλεγε χθες ότι αν πάρω και δεύτερη φορά το βραβείο του MVP θα έβρισκε μια θάλασα να βουτήξει μέσα και περιμένω πλέον να το κάνει…  Δεν ξέρω τι να πω είμαι πολύ χαρούμενος… Ευχαριοστώ τον κόσμο και τον χορηγό μας τη Νοvibet για τη στήριξή τους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη ψηφοφορία των δημοσιογράφων οι ψήφοι μοιράστηκαν (Σουλτανόπουλος: 8, Όγκουρτσακ: 7, Έγκλεσκανς: 6, Σπίνου: 5, Κοκκινάκης: 2, Στιβαχτής: 1, Φιλίποφ 1, Χριστοφιδέλης: 1).