DARK ROOM

Σούπερ νονός ο Δημήτρης Πιτούλιας (fot)!

Σούπερ νονός ο Δημήτρης Πιτούλιας (fot)!

Νονός έγινε το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος του Φίλιππου Βέροιας , Δημήτρης Πιτούλιας σε μια μέρα που είχε την τιμητική του και πρόσφερε σε εκείνον και τους αγαπημένους του μόνο χαρές.

Ανήμερα των 32ων γενεθλίων του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Βέροιας, στο χωριό Κουμαριά, πραγματοποιήθηκε, σε μία όμορφη τελετή στην εκκλησία της Παναγίας, η βάφτιση της κόρης του ξαδέλφου του, Γιώργου Πιτούλια και της συζύγου του, Ανθής.

nonos_pitoulias 3

Με την εμπειρία από την πρόσφατη… βάπτιση της νεοφώτιστης ομάδας του στα «νερά» της Volley League, o Δημήτρης Πιτούλιας, έχοντας στο πλευρό του, την αγαπημένη του σύντροφό του Αποστολία Ματσαρίδου, έγινε, παρουσία συγγενών και φίλων, ο νονός της όμορφης μικρούλας, στην οποία δόθηκε το όνομα Αναστασία.

pitoulias_nonos 5

Μετά λοιπόν τους τίτλους του “προέδρου”, του “πρωταθλητή” και εδώ και λίγα 24ωρα του “Ειδικού Γραμματέα” της ΕΣΑΠ, ο επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας, απέκτησε έναν ακόμη και ασφαλώς τον σημαντικότερο, μέχρι τον… επόμενο, αυτόν του «πνευματικού πατέρα».

Έναν τιμητικό «τίτλο» που θα τον ακολουθεί και θα τον συνοδεύει σε όλη του τη ζωή, αφού πέρα από τις τυπικές υποχρεώσεις και τα καθιερωμένα δωράκια των νονών (παπουτσάκια, πασχαλιάτικες λαμπάδες κλπ), θα τον συνδέει για πάντα σε μια όμορφη σχέση ζωής με τη μικρή Αναστασία, αποτελώντας πρότυπο για τη βαφτιστήρα του και νεαρότερη ίσως φίλαθλο του Φίλιππου Βέροιας.

nonos_pitoulias 4

Στην όμορφη δεξίωση μάλιστα που ακολούθησε το μυστήριο, ο Δημήτρης Πιτούλιας δέχθηκε και ένα μικρό δωράκι από τη μικρή Αναστασία, μία τούρτα – έκπληξη για τα γενέθλιά του!

Το Volleyplanet.gr εύχεται στην οικογένεια Πιτούλια να τους ζήσει η μικρή Αναστασία και να την καμαρώνουν όπως επιθυμούν, ενώ για το νονό Δημήτρη να’ ναι πάντα άξιος…

pitoulias_nonos 6