Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σπάστε τη Σιωπή

Σπάστε τη Σιωπή

Η 7η αγωνιστική της Α1 των γυναικών ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας γυναικών και οι αθλήτριες των ομάδων κρατώντας πανό με το σύνθημα «STOP Violence against women, Σπάσε τη σιωπή!» φρόντισαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα πριν την έναρξη των αγώνων.

Το δικό του μήνυμα για την καταπολέμιση της γυναικείας βίας πέρασαν οι αθλήτριες της Α1 γυναικών λίγο πριν σερβίρουν στην 7η αγωνιστική.

Μια αγωνιστική αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα κατά της γυναικείας βίας που έδωσε την αφορμή στις περισσότερες ομάδες να “τρέξουν” την δική καμπάνια και να ευαισθητοποιήσουν τους φιλάθλους.

Στην Κόρινθο, τον Πειραιά (Π. Σαλπέας)  οι αθλήτριες της Κορίνθου, Αίαντα Ευόσμου, Ολυμπιακού και Πορφύρα, και κράτησαν το πανό που έγραφε το «STOP Violence against women, Σπάσε τη σιωπή!», ενώ μετά τους αγώνες όλες οι αθλήτριες των ομάδων έβαλαν τις υπογραφές τους στο πανό…

Στα δυσάρεστα της σχετικής κινητοποίησης η απουσία του σχετικού πανό τόσο στην αναμέτρηση των Κυμίνων (Μακεδόνες Αξιού-Πανναξιακός), όσο και σε αυτήν του Άρη κόντρα στο Μαρκόπουλο. Έστω όμως και με τα… μισά παιχνίδια του Σαββάτου το μήνυμα των αθλητριών στάλθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις, ευχόμενοι όλοι μας στην επόμενη καμπάνια η ΕΟΠΕ να φροντίσει να συμμετάσχουν όλες οι ομάδες.