ΔΙΕΘΝΗ

Σπυριντόνοφ-Βερμπόφ και… ράμματα! (φωτ.)

Σπυριντόνοφ-Βερμπόφ και… ράμματα! (φωτ.)

Έπεφταν κορμιά στο ρωσικό ντέρμπι Ντιναμό Μόσχας-Ζενίτ Καζάν και παρόλο που το σπορ δεν έχει σωματική επαφή όταν στην ομάδα υπάρχει ο Σπυριντόνοφ με τον Βερμποφ η αυτοθυσία στην άμυνα καμιά φορά μπορεί να αποφέρει τραυματισμό!

Στην αναμετρηση που η Ζενίτ Καζάν επικράτησε με 3-1 συνεχίζοντας το ρεσιτάλ αήττητου σε όλες τις διοργανώσεις, σε μια ανύποπτη φάση ο Αλεξέι Σπυριντόνοφ πήγε να… προλάβει την άμυνα και με υπερένταση και χωρίς να βλέπει ότι το υπερ-λίμπερο είχε πάρει ήδη θέση να βγάλει εκείνος την άμυνα του έδωσε… μια γροθιά!

spiridonof_verbof verbof

Ο Βερμπόφ αμέσως βγήκε έξω αφού του σκίστηκε το φρύδι, έκανε ράμμα και μετά από λίγο ξαναμπήκε στο ματς! Έχοντας τύψεις ο τρελο-Σπυριντόνοφ για τη σύγκρουση αμέσως μετά έκανε τους δυο τους γραμματόσημο με τη βοήθεια της τεχνολογίας και αφού το έστειλε στο λογαριασμό του Βερμπόφ του έβαλε και μια φατσούλα… για το πόσο λυπημένος είναι για τη μετωπική που είχαν!

grammatosimo

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...