BEACH VOLLEY

Σπύρος και Αριστείδης Χανδρινός : «Ιδρώσαμε για να κατακτήσουμε το χρυσό»

Σπύρος και Αριστείδης Χανδρινός : «Ιδρώσαμε για να κατακτήσουμε το χρυσό»

Το δεύτερό τους χρυσό μετάλλιο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα beach volley κατέκτησαν οι Σπύρος και Αριστείδης Χανδρινός. Στο ίδιο γήπεδο που τα αδέρφια από την Καλαμάτα πήραν το χρυσό μετάλλιο στο Κ17 το 2017 ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Κ19.

Σπύρος και Αριστείδης μίλησαν στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για το χρυσό μετάλλιο στις Ράχες, το Κ22 που θα συμμετάσχουν στην Ανάβυσσο αλλά και για την συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 στο Μπρνο της Τσεχίας (16-19 Αυγούστου).

«Στις Ράχες ήταν οι 12 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το χρυσό μετάλλιο. Παίξαμε καλά με ομάδες υψηλού επιπέδου και ιδρώσαμε για να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Τώρα κοιτάμε το Κ22 που θα μας χρησιμεύσει στο να αποκτήσουμε εμπειρίες, ενόψει και της συμμετοχής μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τσεχία» δήλωσε ο Σπύρος Χανδρινός.

«Κανένα παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, ασχέτως αν καταφέραμε να μην χάσουμε σετ στη διοργάνωση. Κάναμε αυτό που έπρεπε σωστά και φτάσαμε στο χρυσό μετάλλιο απέναντι σε ισάξιους αντιπάλους. Στο τουρνουά Κ22 θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά με αρκετά μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους και θα είναι σκληρή διοργάνωση. Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι στο ευρωπαϊκό Κ18 στην Τσεχία, εκεί όπου στόχος είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το εθνόσημο» συμπλήρωσε ο Αριστείδης Χανδρινός.