BEACH VOLLEY

Σπουδαίο διεθνές τουρνουά στο Vari Sports Club

Σπουδαίο διεθνές τουρνουά στο Vari Sports Club

Ένα δυνατό τουρνουά, με τη συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας (Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη) και των εθνικών ομάδων της Πολωνίας (δυο ομάδες), της Φινλανδίας, της Νορβηγίας και της Γερμανίας θα γίνει στις 2/4 στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Vari Sports Club της Έφη Σφυρή.

Οι ομάδες είναι ήδη στη χώρα μας και προπονούνται με τη μορφή training camp στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club.

Στο πλαίσιο αυτό του τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 2/4 (10-6πμ), το ελληνικό δίδυμο των Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί και με τις «ασημένιες» του Gran Slam Rio 2016, Kinga/Monika από την Πολωνία.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων beach volley της ΕΟΠΕ, Θανάσης Ρέρρας δήλωσε ενόψει του τουρνουά: «Στηρίζουμε με κάθε δυνατό μέσο με συνεργασίες και συνέργειες την προσπάθεια της γυναικείας και της ανδρικής ομάδας μπιτς βόλεϊ για την Ολυμπιακή πρόκριση. Στο πλαίσιο αυτό, η ανδρική ομάδα μπιτς βόλεϊ βρίσκεται στην Αττάλεια της Τουρκίας σε προπονητικό καμπ υψηλού επιπέδου.

Αντίστοιχο προπονητικό καμπ με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων διεξάγεται στις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του Vari Sports Club στη Βάρη με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας. Οι συνεργασίες που έχουμε «χτίσει» τα τελευταία χρόνια μας επιτρέπουν προετοιμασίες υψηλού επιπέδου με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση. Οι στόχοι παραμένουν δυο: η πρόκριση ανδρών και και γυναικών στην Ολυμπιάδα του Ρίο αλλά κυρίως η δημιουργία ομάδων για τους επόμενους Ολυμπιακούς κύκλους ».

Τέλος, η Έφη Σφυρή ως «οικοδέσποινα του Vari Sports Club» δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που στο Vari Sports Club φιλοξενούνται κάποιες από τις καλύτερες ευρωπαικές ομάδες. Η Πολωνία (ασημένιο μετάλιο στο Gran Slam Rio 2016), η Γερμανία, η Νορβηγία, η Φινλανδία και η Ελλάδα βρίσκονται στην Αθήνα σε ένα προπονητικό camp υψηλού επιπέδου. Όλος ο κόσμος του βόλεϊ έχει ανοιχτή πρόσκληση για να παρακολουθήσει από κοντά τεχνική, τακτική, μεθοδολογία και προπονητική στο γυναικείο beach volley σε υψηλό επίπεδο καθημερινά 10πμ-6μμ.

Τα γήπεδα μας είναι πάντα στη διάθεση της Ομοσπονδίας για κάθε διοργάνωση και όλοι εμείς οι συνεργάτες της ΕΟΠΕ μέσω αυτών των εκδηλώσεων ενημερωνόμαστε για την τεχνική και τακτική εξέλιξη του αθλήματος. Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε Βίκυ-Πένυ».