A2

Στα «χρώματα» του Φίλιππου Βέροιας ο Μπουτόπουλος

Στα «χρώματα» του Φίλιππου Βέροιας ο Μπουτόπουλος

Έναν ακόμη ταλαντούχο άσο πρόσθεσε στο ‘έμψυχο δυναμικό του ο Φίλιππος Βέροιας με την ανακοίνωση της απόκτησης του 21χρονου ακραίου/λίμπερο από τη ΧΑΝΘ.

Η προσθήκη του Μπουτόπουλου, που αποκτήθηκε με υποσχετική από τον ΑΟ Πρέβεζας,  ασφαλώς προσφέρει μια ακόμη λύση στο νέο τεχνικό,  Σωκράτη Τζιουμάκα, που αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο οποίος καλείται πλέον να διαχειριστεί με στόχο την άνοδο μια πληρέστατη και ανταγωνιστική σε όλες τις θέσεις ομάδα.

mpoutop 5

 Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

«Το τμήμα βόλεϊ της Φίλιππου Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Κωνσταντίνο Μπουτόπουλο. Ο  21χρονος λίμπερο, που πέρυσι αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ, αποκτήθηκε με υποσχετική για 1 χρόνο από τον ΑΟ Πρέβεζας.

Καλωσορίζουμε  τον αθλητή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μία καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Κωνσταντίνος Μπουτόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Μπουτόπουλος γεννήθηκε στις 23/04/1998 στην Ναύπακτο, αλλά μεγάλωσε στην Πρέβεζα.  Φοιτητής στο 4ο έτος της σχολής Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο Πρεβεζάνος άσος αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 1.75μ.

Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 16 ετών με προπονητή το Γρηγόρης Τσεκούρα στον ΑΟ Πρέβεζας, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2018, όταν και μεταπήδησε στη ΧΑΝΘ (208-2019). Σημαντικότερη επιτυχία η κατάκτηση της ανόδου στην Α2 Ανδρών το 2016.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Φίλιππου Βέροιας ο Κωνσταντίνος Μπουτόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο καλά διαμορφωμένη ομάδα όχι μόνο παικτικά, αλλά και διοικητικά. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις δυο  προηγούμενες ομάδες μου, τον ΑΟ Πρέβεζας και τη ΧΑΝΘ, που με βοήθησαν να ανελιχθώ στο χώρο του βόλεϊ και να φτάσω στο σημερινό επίπεδο

Οι άνθρωποι του Φίλιππου Βέροιας, κάνουν μια εξαιρετική προσπάθεια, με πρωτεργάτες τον Δημήτρη Πιτούλια και τον Αντιδήμαρχο Βέροιας, Θεόφιλο Κορωνά,  οι οποίοι από την πρώτη μας κιόλας γνωριμία, με έπεισαν να αγωνιστώ στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.

Προφανώς κάτι πολύ καλό «χτίζεται» στο Φίλιππο, οπότε ο στόχος της ομάδας είναι ένας: η ΑΝΟΔΟΣ. Ένας στόχος που ταιριάζει απόλυτα με τις δικές μου φιλοδοξίες, καθώς θέλω πολύ να αγωνιστώ κι εγώ όπως ο συντοπίτης και από τους αγαπημένους μου αθλητές και παιδιά, Δημήτρης Ζήσης.

mpoutop 3

Το μήνυμα που θα θελα να μεταφέρω στον κόσμο της Βέροιας είναι ότι τον θέλουμε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια και ότι θα τα δώσουμε όλα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και να τους κάνουμε περήφανους.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες καλή αθλητική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα και γεμάτη βόλεϊ».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...