PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα «κυανέρυθρα» η Πεφάνη

Στα «κυανέρυθρα» η Πεφάνη

Την απόκτηση της Αρετής Πεφάνη ανακοίνωσε ο Πανιώνιος που πρόσθεσε στο φετινό του ρόστερ μια ακόμη νεαρή και εξελίξιμη αθλήτρια που θα βοηθήσει τόσο στην γυναικεία ομάδα, όσο και στην αντίστοιχη των Νεανίδων.  

Τα «κυανέρυθρα» του Πανιωνίου θα φορά τη νέα χρονιά η Αρετή Πεφάνη. Η 18χρονη διαγώνια αποτελεί μια ακόμη κίνηση του Ιστορικού να ενισχύσει την ομάδα με μικρές ηλικιακά αθλήτριες που θα μπορούν παράλληλα να αγωνίζονται στην ομάδα Νεανίδων.

Η Πεφάνη με αφορμή την μεταγραφή της στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δήλωσε στο panionios.gr «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ένταξή μου στο ρόστερ της ιστορικής ομάδας του Πανιωνίου. Γνωρίζω πολύ καλά ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου για τη φανέλα αυτή και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να την τιμήσω.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανιωνίου και τον προπονητή για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Η διοίκηση του Πανιωνίου συμφώνησε με την νεαρή ταλαντούχα διαγώνια Αρετή Πεφάνη. Η Αρετή είναι 18 ετών, θα επανδρώσει την γυναικεία ομάδα αλλά θα είναι και ανυπόστατο μέλος της ομάδας νεανίδων.

Η διοίκηση του Πανιωνίου ευχαριστεί την διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών για την άψογη συνεργασία ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...