PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα “κιτρινόμαυρα” η Γιοβάνη

Στα “κιτρινόμαυρα” η Γιοβάνη

Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της 37χρονης διαγώνιας Μάρβη Γιοβάνη…

Μετά την Χρήστου, το δρομολόγιο Βούλα-Νέα Φιλαδέλφεια θα ακολουθήσει και η Μάρβη Γιοβάνη η οποία αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Η έμπειρη διαγώνια αναμένεται να “απελευθερώσει” την Οικονομίδου που κατά συνθήκη αγωνιζόταν φέτος και να δώσει στις “κιτρινόμαυρες” της Ελένης Μεμετζή την απαιτούμενη ποιότητα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση της Μάρβη Γιοβάνη, η οποία θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Γιοβάνη η οποία υπέγραψε σήμερα το νέο της συμβόλαιο, είναι γεννημένη στις 15/12/1989, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την Θέτιδα με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α1. Τις σεζόν 2014-17 αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη από όπου και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή, Πανελλήνιο και Ένωση Βύρωνα.
Η ΑΕΚ την καλωσορίζει στην οικογένεια της και της εύχεται κάθε επιτυχία.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...