Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα Μεσόγεια η Μίλιτσα Κνέζεβιτς

Στα Μεσόγεια η Μίλιτσα Κνέζεβιτς

Την απόκτηση της 23χρονης πασαδόρου Μίλιτσα Κνέζεβιτς ανακοίνωσε το Μαρκόπουλου που ενισχύεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αφού η εμπειρία και οι παραστάσεις της Σέρβας αναμένεται βοηθήσουν αρκετά τις «κυανόλευκες».

Στα χέρια της Σέρβας Μίλιτσα Κνέζεβιτς θα στηριχθεί την φετινή χρονιά το Μαρκόπουλο καθώς συμφώνησε με την νεαρή πασαδόρο που έρχεται από την Ρωσία και την Σπαρτάκ Μόσχας όπου αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν.

Τα πρώτα λόγια της Milica, ως αθλήτριας του ΑΟ Μαρκοπούλου, ήταν τα εξής «H ομάδα μας είναι νεανική, αλλά με δεδομένο τις δυνατότητες που έχει, είναι πολλά υποσχόμενη! Αυτό εκτίμησα εξ αρχής, καθώς δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που νέες αθλήτριες έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν στην Α1».

Σε ότι αφορά στο κλίμα της νέας της ομάδας, τον προπονητή και τις συμπαίκτριές της, η Milica είπε «Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τον τρόπο που δουλεύει ο προπονητής μας. Μας καθοδηγεί στη προπόνηση παρακολουθώντας σωστά την εξέλιξή μας στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των συναθλητριών μου, που μου έχουν δείξει αληθινή φιλοξενία!

Τέλος, σε ότι αφορά στην παρουσία της σε μία ξένη χώρα, δήλωσε «Είμαι λάτρης της Ελλάδας και βλέπω πολλές ομοιότητες με τη πατρίδα μου, Σερβία! Γι’ αυτό και προσαρμόστηκα άμεσα στο Μαρκόπουλο και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη Διοίκηση του Συλλόγου, που με έκανε να αισθανθώ τόσο ευπρόσδεκτη. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν!».

Milica Knezevic5 Milica Knezevic3

Σωτηρόπουλου : «Πολλά υποσχόμενη η Μίλιτσα»

Από την πλευρά του, ο προπονητής Κώστας Σωτηρόπουλος, δήλωσε σχετικά με την απόκτηση της Milica «Η Milica είναι μία πολλά υποσχόμενη πασαδόρος, με θητεία τόσο στη χώρα της (σ.σ. Σερβία), όσο και τη Ρουμανία και τη Ρωσία. Είναι μία αθλήτρια που θα δώσει ένα διαφορετικό χαρακτήρα στην ομάδα μας και θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες των συναθλητριών της και να βοηθήσει στην εξέλιξη όλων».

Η ανακοίνωση του Μαρκόπουλου

O Α.Ο. Μαρκοπούλου καλωσορίζει στην ομάδα των Γυναικών την Σέρβα Milica Knezevic (1995), η οποία αποκτήθηκε από την ρουμανική Penicilina. Η 23χρονη Πασαδόρος με ύψος 1,81, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με τη Σπαρτάκ Μόσχας, όπως και της Σερβίας, όπου κατέκτησε την 2η θέση στην Α1 κατηγορία με την ομάδα της ΟΚ Τent.