Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στα «πράσινα» ο Γκούσταφσον (Foto-video)

Στα «πράσινα» ο Γκούσταφσον (Foto-video)

Παίκτης του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο 24χρονος διεθνής Σουηδός διαγώνιος Φρέντρικ Γκούσταφσον καθώς οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση των Θρακιωτών.

Στα χέρια του Φρέντρικ Γκούσταφσον θα στηριχθεί την φετινή χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, καθώς οι Εβρίτες συμφώνησαν με τον 24χρονο διεθνή Σουηδό, ο οποίος μετά τον Γιόχανσον το 1989 γίνεται μόλις ο 2ος Σκανδιναβός που θα φορέσει την φανέλα των «πρασίνων».

Ο Γκούσταφσον αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιόνας Ίσακσον, καθώς τα τελευταία χρόνια ο νεαρός διαγώνιος αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα, προορίζεται ως αντικαταστάτης του Μάρκους Νίλσον και Σουηδός τεχνικός πιστεύει αρκετά στις δυνατότητές του.

Ο 24χρονος Σουηδός τα τελευταία 5 χρόνια (2010-2015) αγωνιζόταν στην Σουηδική Λίνκοπινγκς με την οποία και κατάκτησε 2 πρωταθλήματα (2012 και 2015) και ένα Κύπελλο Σουηδίας το 2013.

Η έλευση του Γκούσταφσον σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι η μόνη στην Ορεστιάδας, καθώς οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να «κλείσουν» και έτερο Σκανδιναβό, αφού ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ομίλου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς…

FOTO

gousfson 3 gousfson 5 gousfson 6 goustafson 2 goustafson gustafson-2

VIDEO

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...